Sport

Oficialii Universității Craiova, surprinși de plecarea lui Petev: „Nu era momentul schimbării”

Pavel Badea, președintele CS Universitatea Craiova, a rămas surprins când a aflat despre plecarea lui Ivaylo Petev înaintea meciului cu Farul Constanța.
10.04.2024 | 14:13
Oficialii Universitatii Craiova surprinsi de plecarea lui Petev Nu era momentul schimbarii
Oficialii Universității Craiova, surprinși de plecarea lui Petev: „Nu era momentul schimbării”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru și Ivaylo Petev au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Pavel Badea este de părere că nu era momentul oportun pentru schimbarea antrenorului bulgar de la Universitatea Craiova.

Oficialii Universității Craiova, surprinși de plecarea lui Petev: „Nu era momentul schimbării”

Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova, iar oficialii „alb-albaștrilor” îi caută un înlocuitor pe măsura antrenorului bulgar. Costel Gâlcă este favorit să devină tehnicianul grupării din Bănie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea spune că Ivaylo Petev nu ar fi trebuit să plece de la Universitatea Craiova, deoarece echipa încă putea să își îndeplinească obiectivul. Președintele clubului sportiv spune că această decizie poate influența negativ rezultatele din următoarea perioadă.

„Vă rog să mă credeți, nu știam. Chiar vorbisem zilele trecute despre acest aspect și nu era luat în calcul. Chiar patronul a declarat că nu are intenția asta… Să sperăm că decizia luată de management este de bun augur pentru ultimele șapte pe care le mai avem de disputat, având în vedere obiectivul de a participa în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, nu era momentul unei schimbări! Ești în fază finală a unei competiții în care ai un obiectiv important (n.r. play-off-ul Superligii), ești în continuare în obiectiv, decizia luată poate prejudicia obiectivul principal.

Dar mai multe informații vă poate da cel care se ocupă de managementul echipei, de tot ceea ce se întâmplă în club, domnul Rotaru. El centrează, el driblează, el finalizează, este și președinte, și director sportiv, și patron. El are toate responsbilitățile și atribuțiilor funcțiilor de conducere din cadrul echipei ”, a spus Pavel Badea, pentu gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu, despre plecarea lui Ivaylo Petev: „Era de așteptat”

Și Gică Craioveanu a vorbit despre plecarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova. „Grande” spune că așteaptă un antrenor mare la gruparea din Bănie, care să reușească să câștige titlul din SuperLiga în sezonul următor.

„Ivaylo Petev nu este un antrenor rău, dar nu știa unde vine. Rezultatele nu au fost cele pe care le așteptam noi, suporterii și foștii jucători ai clubului, care de atâta amar de vreme așteptăm un titlu de campioană. La Craiova este ceva special, este stat în stat, rezultatele sunt așteptate peste noapte.

ADVERTISEMENT

Sper ca acum să vină un antrenor care să poată antrena această echipă și care să obțină rezultate. Nu mă bucur că a fost dat afară Petev, nu-mi place când sunt demiși antrenorii, dar era de așteptat”, a spus Gică Craioveanu, conform digisport.

Cine va sta pe bancă în Universitatea Craiova – Farul Constanța

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor principal înaintea confruntării cu Farul Constanța. Întâlnirea dintre cele două formații este programată vineri, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii nu au de gând să piardă cele trei puncte.

Dragoș Bon și Ionuț Stancu vor sta pe banca Universității Craiova cu Farul Constanța, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Ambii antrenori lucrează la gruparea din Bănie, iar în trecut i-au condus pe „alb-albaștri” de la marginea terenului.

„Alb-albaștrii” au primit și o veste extraordinară înaintea derby-ului cu Farul Constanța. Alexandru Mitriță a revenit la antrenamente și sunt șanse mari să joace pe stadionul „Ion Oblemenco”, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: „1,85” este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța