Sport

Olaru a deschis balul pe Arena Națională în FCSB – Rapid. A marcat și și-a luat revanșa după criticile lui Gigi Becali

Darius Olaru a deschis scorul pe Arena Națională FCSB - Rapid, printr-un șut din interiorul careului. Apărarea giuleștenilor a cedat ușor.
20.04.2024 | 21:05
Olaru a deschis balul pe Arena Nationala in FCSB  Rapid A marcat si sia luat revansa dupa criticile lui Gigi Becali
Darius Olaru a deschis scorul pe Arena Națională FCSB - Rapid, printr-un șut din interiorul careului. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a avut un start furibund în derby-ul cu Rapid. După ce golul lui Florinel Coman a fost anulat pentru ofsaid, Darius Olaru a deschis scorul. Căpitanul roș-albaștrilor l-a învins pe Aioani cu un șut puternic din interiorul careului.

Olaru a deschis balul pe Arena Națională în FCSB – Rapid

Roș-albaștrii au început în forță și s-au bucurat degeaba după ce Coman a deschis scorul în minutul 3. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar după doar 7 minute, Olaru a marcat un gol care a schimbat tabela.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a avut o acțiune în partea dreaptă, a centrat în careu, iar mingea a fost “furată” de către Olaru din piciorul lui Hromada. Mijlocașul slovac a fost ezitant, iar fotbalistul celor de la FCSB a profitat, și-a preluat balonul și l-a învins pe Aioani cu un șut plasat.

FCSB, cu un start perfect în play-off, avea o revanșă de luat în fața rivalilor din Giulești. Rapid câștigase precedentele 4 meciuri directe și spera la încă un succes care să o scoată din criză.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii au venit la derby cu un alt antrenor principal. Cristiano Bergodi a fost demis, iar în locul său a fost mutat din secund în principal Bogdan Lobonț. Rapidiștii sunt disperați să obțină o victorie pentru a prinde un loc de Conference League.

Olaru, revanșă după criticile lui Gigi Becali

Darius Olaru a ajuns la 16 goluri marcate în acest sezon, dar vine după câteva evoluții modeste. Criza de formă a mijlocașului a fost taxată de Gigi Becali, care a explicat că vedeta sa nu se simte bine după pauza cauzată de meciurile amicale disputate de echipa națională.

ADVERTISEMENT

“Olaru, dacă are două săptămâni de pauză, e o problemă pentru el. Vrea să joace din trei în trei zile. Lui îi place să joace. Dacă îl ții în pauză două săptămâni cum a stat, iese din ritm”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Echipele de start:
FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Toma, Băluță, Alhassan, Rădăslăvescu, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous

ADVERTISEMENT

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Hromada, Krasniqi – Hasani, Rrahmani, Petrila. Rezerve: Drăghia, Bădescu, D. Grigore, Onea, Cristea, Cepoi, Emmers, Papeau, Cîrjan, El-Sawy, Bamgboye, Burmaz. Antrenor: Bogdan Lobonț.

ADVERTISEMENT