Life

Olimpia Melinte este însărcinată! Cum se simte actrița din serialul Vlad

29.10.2020 | 14:05
Olimpia Melinte este insarcinata Cum se simte actrita din serialul Vlad
Actrița din serialul Vlad și-a bucurat fanii cu veștile despre a doua sarcină
ADVERTISEMENT

Vedeta din serialul Vlad le-a oferit vești incredibile celor din public. Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară și se pregătește să devină mămică. Anunțul a fost făcut cu multă emoție de către cunoscuta roșcată spre surpriza tuturor celor care o cunosc și din serialul PRO TV.

Olimpia Melinte și-a anunțat sarcina la mijlocul acestei săptămâni prin intermediul unor mărturisiri făcute în cadrul celui mai nou interviu pe care l-a acordat. Colega de serial al lui Adrian Nartea a susținut că a primit cel mai frumos cadou de la viață, în astfel de vremuri.

ADVERTISEMENT

Frumoasa roșcată de 33 de ani și-a pus amprenta asupra rolului de Eliza, pe care l-a jucat în cadrul serialului fenomen de la PRO TV și deja are la activ câteva luni de sarcină.

Actrița Olimpia Melinte din serialul Vlad, anunț despre a doua sarcină

Olimpia Melinte va fi mamă pentru a doua oară, anunțul foarte fericit fiind unul care i-a bucurat nespus pe fani. Vedeta PRO TV are un băiețel de șase ani pe care l-a serbat recent când micuțul a împlinit această frumoasă vârstă.

ADVERTISEMENT

Fiul actriței se numește Sasha, iar aceasta deja a povestit că a depășit primul trimestru al sarcinii. Drept dovadă, actrița a realizat și un pictorial în care burtica ei de gravidă e foarte vizibilă.

“Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu toate întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat”, a mărturisit Olimpia Melinte, potrivit celor de la viva.ro.

ADVERTISEMENT
Olimpia Melinte este însărcinată! Cum se simte actrița din serialul Vlad
Olimpia Melinte le-a dezvăluit fanilor că este însărcinată

Vedeta s-a confruntat cu stări obișnuite pentru o gravidă, însă cu mult accentuate, pentru că abia putea să mănânce și resimțea adesea grețuri.

“A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea.

ADVERTISEMENT

Dar acest bebeluș, care crește acum în mine, mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine. Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă!
Au fost grețuri, imposibilitatea de a mânca și o sensibilitate foarte mare la orice fel de miros, așa că singurul loc în care mă simțeam bine era afară, la aer curat. Doar că, ironia sorții, acolo nu eram în siguranță. Dar acum deja mă simt mult mai bine și mă pot bucura de mica mea minune”, a mai susținut Olimpia Melinte despre primele luni ale sarcinii sale.

ADVERTISEMENT