Sport

Presa din Turcia îi desființează pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău: „Nu merită să poarte tricoul lui Galatasaray”

Galatasaray a suferit o nouă înfrângere în Super Lig, iar românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost scoși țapi ispășitori. Galata a pierdut la Hatayspor, scor 2-4.
18.01.2022 | 09:00
Presa din Turcia ii desfiinteaza pe Olimpiu Morutan si Alexandru Cicaldau Nu merita sa poarte tricoul lui Galatasaray
Conducerea clubului Galatasaray este criticată din cauza investițiilor făcute în Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

Presa din Turcia a pus tunurile pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, după ce Galatasaray a suferit a șasea înfrângere din ultimele 12 etape.

Gruparea „Cim-Bom-Bom” a fost victima celor de la Hatayspor, care au câștigat pe teren propriu, scor 4-2.

ADVERTISEMENT

Cicâldău a fost titular și a jucat până în minutul 81, atunci când a fost înlocuit chiar de către Moruțan.

Presa turcă dă de pământ că Moruțan și Cicâldău: „Prostia întineririi cu orice preț”

Echipa antrenată în prezent de Doemenec Torrent, după ce Fatih Terim a fost dat afară, este pe locul 13 în Super Lig, cu 27 de puncte, șase mai multe decât zona „fierbinte” a clasamentului.

ADVERTISEMENT

„Șapte dintre cei folosiți de Domenec Torrent duminică nu merită să poarte tricoul Galatei”, a scris Levent Tuzemen, editorialist la cotidianul Sabah, după eșecul de la Hatayspor.

Printre fotbaliștii enumerați sunt și Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, alături de portarul Ismail Cipe, fundașul Alpaslan Ozturk, mijlocașii Aytac Kara, Taylan Antalyali și Berkan Kutlu.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a mai tras un semnal de alarmă: „Dacă nu se întărește în această pauză și continuă cu prostia întineririi cu orice preț, echipa va continua să piardă”.

Roș-galbenii au un bilanț horror, pe lângă locul modest din clasament. Echipa lui Torrent a înregistrat până acum șapte victorii, lase remize și opt înfrângeri și are un goalveraj negativ, 26-28.

ADVERTISEMENT

Galatasaray face cel mai slab sezon din ultimele trei decenii

Vicecampioana Turciei face un sezon execrabil în Super Lig. Este cea mai slabă campanie a Galatei din sezonul 1987-1988.

În ediția 2010-2011, Galatasaray avea 29 în acest moment al sezonului, cu două mai mult decât în prezent. În 2011, gruparea „Cim-Bom-Bom” a terminat pe locul 8.

După ce Fatih Terim a fost dat afară, doi dintre fotbaliștii care au deplâns plecarea „Împăratului” au fost chiar românii Moruțan și Cicâldău, care i-au trimis acestuia mesaje de adio și de mulțumire.

ADVERTISEMENT