Sport

Olimpiu Moruțan, mesaj clar pentru antrenorul lui Galatasaray: „Eu mă antrenez poate chiar mai mult ca la început”

Mijlocașul lui Galatasaray, Olimpiu Moruțan, a trimis mai multe săgeți către fostul său antrenor, Fatih Terim, și e de părere că ar trebui să i se ofere mai multă încredere.
14.05.2022 | 10:01
Olimpiu Morutan mesaj clar pentru antrenorul lui Galatasaray Eu ma antrenez poate chiar mai mult ca la inceput
Olimpiu Moruțan a jucat 34 de meciuri în acest sezon pentru Galatasaray și este evaluat conform Transfermarkt la 4,3 milioane de euro. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au intrat în dizgrație la Galatasaray, mai ales odată cu venirea lui Domenec Torrent, deși sunt unii dintre cei mai bine cotați fotbaliști din campionatul Turciei.

Olimpiu Moruțan se consideră nedreptățit la Galatasaray: Întotdeauna am fost pregătit să joc 90 de minute”

Olimpiu Moruțan a jucat în acest sezon la Galatasaray 34 de meciuri și a ratat doar nouă meciuri în acest sezon în toate competițiile:

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna am fost pregătit să joc 90 de minute. Fatih Terim mi-a dat din ce în ce mai multe minute de joc la fiecare meci, pentru a putea gestiona presiunea. De aceea am trecut mai ușor prin prima perioadă a sezonului…”.

Fostul mijlocaș ofensiv al FCSB consideră că nu modul în care se pregătește nu s-a schimbat deloc de când a venit în Turcia, ba chiar a crescut în intensitate.

ADVERTISEMENT

„Nu știu să spun de ce nu mai joc acum. Eu continui să mă antrenez la fel de bine ca la început, poate chiar încerc mai mult, dar antrenorul a luat această decizie, el este responsabil. Continui să lucrez, nu mă voi opri să muncesc”.

Olimpiu Moruțan a bifat doar 128 de minute în ultimele 13 meciuri

Cu toate acestea, Olimpiu Moruțan a evoluat puțin peste două ore în ultimele 13 partide, adică doar 128 de minute dintr-un total de 1.170 de minute.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, în cinci dintre acestea a fost rezervă neutilizată sau nu a fost nici măcar păstrat în lot. Olimpiu Moruțan este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști din campionatul Turciei, fiind evaluat conform Transfermarkt la 4,3 milioane de euro.

Olimpiu Moruțan pe lista neagră la Galatasaray. Unde ar putea să fie împrumutat

Olimpiu Moruțan nu este tocmai pe placul antrenorului spaniol Domenec Torrent și ar putea să părăsească Cim Bom la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Adus cu surle și trâmbițe, jucătorul a reușit doar trei goluri și cinci pase decisive și ar putea fi cedat sub formă de împrumut la Glasgow Rangers, conform jurnaliștilor turci de la Fotomac.

Numirea noului antrenor i-ar putea salva pe Moruțan și Cicâldău

Domenec Torrent nu va mai continua din vară la Galatasaray, unde va fi instalat un nou antrenor, ceea ce ar putea fi o nouă șansă pentru Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

ADVERTISEMENT