Sport

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău puși pe lista neagră de Galatasaray. Unde ar putea fi împrumutați cei doi

Galatasaray nu va mai miza pe Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Cei doi au adunat împreună 54 de meciuri în Superligă, dar evoluțiile lor au fost dezamăgitoare. Oficialii ”leilor” iau în calcul împrumutul lor.
01.05.2022 | 17:20
Olimpiu Morutan si Alexandru Cicaldau pusi pe lista neagra de Galatasaray Unde ar putea fi imprumutati cei doi
Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău ar putea fi împrumutați la sfârșitul acestui sezon, anunță presa din Turcia. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

Transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost considerate investiții de viitor pentru Galatasaray, în momentul în care fostul antrenor Fatih Terim a garantat pentru ei. Azi, viitorul lor este incert la gruparea Cim-Bom.

Moruțan și Cicâldău ar putea ajunge la două echipe legendare din Europa

Nedoriți la Galatasaray nici de fani, care au început să-i ia în râs pe cei doi internaționali români și, mai nou, nici de antrenorul Domenec Torrent, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt ca și plecați de la gruparea ”leilor”.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului Fotomac, românii vor duce până la capăt actualul sezon, dar din vară este aproape sigură despărțirea, fie și temporară, de cei doi.

Deși au dezamăgit la Galatasaray, Moruțan și Cicâldău ar putea ajunge la două cluburi europene cu istorie bogată și cu vitrine înțesate cu trofee.

ADVERTISEMENT

În cazul fostului fotbalist de la FCSB, Olimpiu Moruțan, pentru care Galatasaray s-a obligat să achite aproximativ 5 milioane de euro, sursa menționată notează că ar putea ajunge la Rangers.

Varianta cedării, definitive, împrumut, sau în compensare la actuala semifinalistă a Ligii Europa, a mai fost pomenită în contextul în care Galatasaray și l-ar fi dorit pe Ianis Hagi de la gruparea scoțiană.

ADVERTISEMENT

Pentru Alexandru Cicâldău, interesul celor de la Sampdoria Genova nu mai este deloc o noutate. Italienii îl monitorizează de mai multă vreme pe mijlocașul oltean.

La un moment dat s-a vehiculat că cele două cluburi ar fi ajuns la un acord pentru un transfer definitiv, în schimbul a 10 milioane de euro. Însă, Fotomac menționează și faptul că fie sub formă de împrumut, fie transferat definitiv, Cicâldău va ajunge la Sampdoria doar dacă echipa se va salva de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Numirea noului antrenor i-ar putea salva pe Moruțan și Cicâldău

Galatasaray are unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria recentă a clubului. Eliminată din Cupa Turciei, din competițiile continentale intercluburi și abia pe locul 12 în Sperligă, gruparea cim-bom va numi un nou tehnician în această vară.

Instalarea lui Domenec Tirrent, după demiterea lui Fatih Terim, nu a adus schimbarea dorită de fani și de investitori, astfel că plecarea spaniolului este iminentă.

Tocmai instalarea noului tehnician ar putea reprezenta salvarea lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Sursa citată anterior notează că o decizie definitivă în privința celor doi va aparține viitorului antrenor.

Numele acestuia nu a fost făcut public, dar se știe că imediat după finalul actualului campionat, locul pe banca tehnică a ”leilor” va fi vacant.

ADVERTISEMENT