Sport

Omul care a lucrat cu Cristiano Bergodi dă din casă: „Nu face absolut nimic la întâmplare. Exact ce trebuie Rapidului”

Ion Manu a lucrat cu Cristiano Bergodi la Rapid și mărturisește că tehnicianul italian este exact ceea ce are nevoie clubul în acest moment.
14.02.2024 | 09:00
Omul care a lucrat cu Cristiano Bergodi da din casa Nu face absolut nimic la intamplare Exact ce trebuie Rapidului
Omul care a lucrat cu Cristiano Bergodi dă din casă: „Nu face absolut nimic la întâmplare. Exact ce trebuie Rapidului”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi este unul dintre cei mai experimentați antrenori din SuperLiga, iar de-a lungul timpului și-a demonstrat valoarea la formații precum Rapid, Universitatea Craiova, FCSB sau Sepsi. Ion Manu a lucrat cu italianul la gruparea de sub Podul Grant și dă din casă.

Omul care a lucrat cu Cristiano Bergodi dă din casă: „Nu face absolut nimic la întâmplare. Exact ce trebuie Rapidului”

Ion Manu a lucrat cu Cristiano Bergodi la Rapid și îl cunoaște foarte bine pe tehnicianul care a revenit în Giulești în vară. Portarul de legendă al giuleștenilor mărturisește că italianul știe foarte bine ce face și este un model de profesionalism.

ADVERTISEMENT

Bergodi a reușit să urce cu Rapid în clasament pănă pe poziția secundă, la o distanță de 9 puncte de FCSB. Ion Manu este de părere că antrenorul italian este cel mai potrivit să fie pe banca tehnică a giuleștenilor în acest moment.

„De ce să nu mă dea afară? Antrenorul echipei de seniori are putere. E un antrenor care citește, este un antrenor care vede jocul foarte bine, este un antrenor carismatic și profesionist în primul rând. Nu face absolut nimic la întâmplare nici în timpul antrenamentelor, nici în timpul jocurilor.

ADVERTISEMENT

Nu îl laud, că nu am de ce să îl laud. La ora actuală este ce trebuie Rapidului. Ne întâlnim acolo stăm tot timpul de vorbă. În ultima perioadă a venit chiar a venit (n.r, Bogdan Lobonț) și mi-a propus să mă duc să văd un copil de Botoșani, să îmi dau cu părerea”, a spus Ion Manu la „Suflet de rapidist”, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de marți.

Emoții pentru adversarele Rapidului:„Mi-e teamă că va avea o putere de cumpărare asemănătoare”

Florin Gardoș a avut o premoniție surpriză și mărturisește că îl cuprinde teama ca jucătorii să fie mai degrabă tentați să semneze cu Rapid, nu cu FCSB într-un viitor apropiat. Pănă acum, giuleștenii au transferat trei jucători de la rivala din oraș: Damjan Djokovic, Răzvan Oaidă și Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

„Mi-e teamă că, atâta timp cât Rapid va avea o putere de cumpărare asemănătoare, nu trebuie să fie la fel, ca cea a lui FCSB, jucătorii și cluburile vor prefera să trimită jucătorii acolo la Rapid.

Până acum nu aveau alternativă și avem un club, Rapid, condus mai serios, apropos de ce zicea și Robert vis-a-vis de bazele de pregătire și nu ai cum să nu îl iei în considerare.

ADVERTISEMENT

Pentru că dacă nu se întâmplă ceva, din punct de vedere sportiv, Rapid se va bate clar an de an la locul 1. Patronii sunt genul de oameni sau cel puțin așa pare din informațiile pe care le avem că nu se implică la echipă.

Lucrurile sunt mult mai profesioniste în momentul de față, antrenori, e cu totul altă discuție. Știm ce probleme au fost și cu antrenorii în ultimii ani la FCSB. La un momentdat refuzau să vină la FCSB. Ca stelist, mi-e teamă că Rapid va fi un club mai atractiv în viitor”, a spus Gardoș.

Legenda Rapidului, VERDICT despre juniorii Giulestiului | Cum IL CARACTERIZEAZA pe Bergodi

ADVERTISEMENT