Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș, premoniție surpriză: „Ca stelist, mi-e teamă că jucătorii vor prefera Rapid de acum înainte!”

Florin Gardoș se teme de Rapid după achiziția lui Rareș Pop. Fostul mare fundaș crede că, de acum înainte, Dan Șucu îi va lua fața la transferuri lui Gigi Becali.
11.02.2024 | 13:50
Florin Gardos premonitie surpriza Ca stelist mie teama ca jucatorii vor prefera Rapid de acum inainte
Florin Gardoș, premoniție surpriză: „Ca stelist, mi-e teamă că jucătorii vor prefera Rapid de acum înainte!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rareș Pop (18 ani) este cel de-al optulea transfer bifat de Rapid în mercato. Aducerea în Giulești a promițătorului mijlocaș de la UTA a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Mutarea îl sperie pe stelistul Florin Gardoș.

Transferul lui Rareș Pop la Rapid îl sperie pe Florin Gardoș: „Mi-e teamă că va fi un club mai atractiv”

Rapid a plătit 700.000 de euro pentru transferul lui Rareș Pop de la Rapid, iar mijlocașul va semna un contract pe patru ani cu formația de sub Podul Grant.

ADVERTISEMENT

„Mi-e teamă că, atâta timp cât Rapid va avea o putere de cumpărare asemănătoare, nu trebuie să fie la fel, ca cea a lui FCSB, jucătorii și cluburile vor prefera să trimită jucătorii acolo la Rapid.

Până acum nu aveau alternativă și avem un club, Rapid, condus mai serios, apropos de ce zicea și Robert vis-a-vis de bazele de pregătire și nu ai cum să nu îl iei în considerare.

ADVERTISEMENT

Pentru că dacă nu se întâmplă ceva, din punct de vedere sportiv, Rapid se va bate clar an de an la locul 1. Patronii sunt genul de oameni sau cel puțin așa pare din informațiile pe care le avem că nu se implică la echipă.

Lucrurile sunt mult mai profesioniste în momentul de față, antrenori, e cu totul altă discuție. Știm ce probleme au fost și cu antrenorii în ultimii ani la FCSB. La un momentdat refuzau să vină la FCSB. Ca stelist, mi-e teamă că Rapid va fi un club mai atractiv în viitor.

ADVERTISEMENT

Și chiar dacă FCSB va lua campionatul anul ăsta… Campionatul ține mai mult de palmares, că financiar nu îți oferă nimic în momentul ăsta. Dar, la cum îl cunoaștem pe Gigi Becali, eu nu cred că își face griji în momentul ăsta”, a declarat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

Horia Ivanovici nu crede însă în afirmațiile lui Gigi Becali, care a transmis în dese rânduri că nu se teme de alb-vișinii în lupta la titlu. „Nu sunt de acord. Gigi Becali e foarte inteligent. Lasă spectacolul pe care îl face, glumițele, caterinca.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are o minte brici. Nu-l subestimați pe Gigi Becali niciodată! Le mai spuneam prietenilor mei, e ușor să-l jigniți să spuneți că e așa, că e așa, dar Gigi Becali e un tip care are un creier briliant. Și el știe afaceri. Nu poate să rămână indiferent la ce se întâmplă.

Uite că Rapid i-a luat niște jucători tineri. Borza, Aioani, Rareș Pop, Petrila, niște jucători tineri, unii dintre ei ar fi ajuns sigur la FCSB. Le-a tăia Șucu fluxul, a venit cu un flex și a tăiat vena, haț!”.

Robert Niță: „În orice moment va alege Rapidul în dauna FCSB-ului”

Rapidist convins, chiar dacă a făcut junioratul la Steaua, Robert Niță e de părere că FCSB nu va mai putea concura cu alb-vișiniii: „Rapid va conta din ce în ce mai mult. Ai public, un stadion mereu plin, ai patroni care nu se implică în echipă. Ai un antrenor care are libertatea sportiv de a alege primul 11, iar din punct de vedere al jucătorilor, oricând un jucător cerebral, care vrea să joace și e conștient de valoarea lui, de calitățile lui fotbalistice, în orice moment va alege Rapidul în dauna FCSB-ului”, a declarat și Robert Niță.

„Doar dacă acei copii nu sunt steliști de mici”, a intervenit Adrian Ilie. „Asta depinde de alegerea fiecăruia. Dar, în acest moment, ca proiect, ca perspective, Rapid arată foarte, foarte bine”, a conchis Niță.

S-AU INCINS IN DIRECT: “FCSB, VENIM!” | Robert Nita, SHOW IN DIRECT dupa CFR Cluj - Rapid 0-1

ADVERTISEMENT