Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul care a pus lucrurile la punct: „Lucescu nu poate lucra niciodată cu Becali”

Ciprian Marica a pus lucrurile la punct și a spus că Mircea Lucescu nu poate să lucreze niciodată cu Gigi Becali la FCSB.
21.08.2023 | 09:29
Omul care a pus lucrurile la punct Lucescu nu poate lucra niciodata cu Becali
Omul care a pus lucrurile la punct: „Lucescu nu poate lucra niciodată cu Becali”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei a vorbit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre șansele ca Mircea Lucescu să ajungă antrenorul FCSB-ului și să colaboreze cu Gigi Becali.

Omul care a pus lucrurile la punct despre șansele ca Gigi Becali să lucreze cu Mircea Lucescu

Ciprian Marica a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să colaboreze cu Gigi Becali, devenind antrenorul FCSB-ului, spunând că nu crede că se va întâmpla acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că vine Mircea Lucescu la FCSB. Nu cred că poate să-l aducă pe nea Mircea la FCSB, mai ales că ei doi se cunosc și știu că nu pot colabora niciodată unul cu celălalt.

Este doar să facă deliciul presei, dar nu cred că este vreo șansă să lucreze cu Gigi Becali. Nu văd să lucreze împreună”, a mai spus Ciprian Marica, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Wow, cum ar fi. E greu, dar dacă ar veni ar face echipă de Champions League. Clar. Dar e foarte greu”, a spus și Bănel Nicoliță, invitat în platoul emisiunii.

Dumitru Dragomir a anunțat interesul lui Gigi Becali pentru Mircea Lucescu

Dumitru Dragomir a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Gigi Becali este interesat să-l aducă pe Mircea Lucescu la FCSB: „Am înţeles că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să îl ia, eu aşa am auzit de la Palat. Mi-a bâzâit o albină pe la urechi. Nu fac glume. Asta ar fi mutare.  Bănuiesc că Lucescu s-a săturat de Ucraina”.

„Dacă şi-a luat şi banii din urmă. Domnule, eu aşa am auzit că a zis Gigi Becali. Ar fi bombă mare, să ştiţi”, a mai spus Dumitru Dragomir, la FANATIK  SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

“Mircea Lucescu NU AR PUTEA LUCRA NICIODATA cu Gigi Becali”

ADVERTISEMENT