Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț-bombă de la Palat. „Gigi Becali vrea să-l aducă pe Mircea Lucescu la FCSB”

Mihai Pintilii şi-a anunţat plecarea de la FCSB după eliminarea din Conference League. Dumitru Dragomir a declarat că Gigi Becali are o variantă bombă: aducerea lui Mircea Lucescu.
18.08.2023 | 11:25
Anuntbomba de la Palat Gigi Becali vrea sal aduca pe Mircea Lucescu la FCSB
Mitică, anunț-bombă. „Gigi Becali vrea să-l aducă pe Mircea Lucescu la FCSB!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a fost eliminată din Conference League de Nordsjaelland. Eşecul cu 0-2 din Danemarca l-a determinat pe Mihai Pintilii să îl anunţe pe Gigi Becali că va pleca de la echipă, după cum a declarat patronul FCSB la Palat.

“Am înţeles că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu. Gigi Becali vrea să îl ia, eu aşa am auzit de la Palat”

Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire bombă în direct la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici. Gigi Becali îl vrea pe banca tehnică pe Mircea Lucescu, actualul antrenor de la Dinamo Kiev:

ADVERTISEMENT

“Am înţeles că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu. Gigi Becali vrea să îl ia, eu aşa am auzit de la Palat. Mi-a bâzâit o albină pe la urechi. Nu fac glume. Asta ar fi mutare. 

Bănuiesc că Lucescu s-a săturat de Ucraina. Dacă şi-a luat şi banii din urmă. Domnule, eu aşa am auzit că a zis Gigi Becali. Ar fi bombă mare, să ştiţi”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Nu m-am sfătuit cu ei, au făcut cum au vrut ei, de-acum înainte o să am grijă”

Gigi Becali a răbufnit după eşecul cu Nordsjaelland şi a pus tunurile pe Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Patronul FCSB a declarat că dacă s-ar fi implicat la echipă, nu ar fi ieşit aşa:

“Ce măsuri să iau? O să fac treaba mea cum trebuie s-o fac și nu mai fac cum vreți voi și cum spuneți voi că trebuie să fac. Adică să nu mă bag, dacă mă băgam eu ieșea așa?

ADVERTISEMENT

Nu m-am sfătuit cu ei, au făcut cum au vrut ei, de-acum înainte o să am grijă. Prima dată au spus că vor să joace cu Băluță atacant și am fost de acord, după s-a accidentat Băluță și au spus că vor să joace cu Compagno și au venit după cu formula aia.

M-au informat, am spus că fac ca ei, că mergea echipa. Băluță a făcut o entorsă. Nici schimbările nu s-au făcut bine, Chiricheș a făcut greșeala aia… Noi avem 11 jucători pe teren, dar noi nu avem un antrenor să îi antreneze la corner. Olaru nu poate să ridice mingea”, a răbufnit Becali după meci în direct la Digisport.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească. HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, de la ora 10:30 numai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro.

Mircea Lucescu, dorit la FCSB de Gigi Becali

ADVERTISEMENT