News

Omul de afaceri Mohammad Murad va candida la alegerile locale din partea AUR. Funcția vizată de libanez

Omul de afaceri de origine libaneză Mohammad Murad va candida din partea AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.
23.03.2024 | 17:57
Omul de afaceri Mohammad Murad va candida la alegerile locale din partea AUR Functia vizata de libanez
Muhammad Murad, candidatul AUR pentru CJ Constanța/ Foto: Facebook - Stirile Media
ADVERTISEMENT

Președintele AUR George Simion a participat la evenimentul de lansare a candidaților partidului din județul Constanța, ocazie cu care omul de afaceri Mohammad Murad a fost prezentat drept candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, transmite Agerpres.

Este timpul să mai mulţumesc unui om mare pentru România, astăzi, coordonatorul nostru regional şi preşedintele oamenilor de afaceri AUR, domnul Mohammad Murad, (…) îi mulţumesc pentru că, deşi născut altundeva, este un patriot român, dovedit prin fapte (…) Dacă Mohammad a făcut pentru propria familie, pentru comunitate şi pentru propria afacere, poate şi pentru comunitatea constănţeană.

ADVERTISEMENT

Propunerea AUR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa este domnul Mohammad Murad. Avem o şansă enormă anul acesta şi trebuie să profităm de ea pentru că alta nu mai avem, este acum ori niciodată (…) Te rog, Mohammad, ca de la Corbu până la Limanu să redai strălucirea litoralului românesc”, a spus George Simion în cadrul reuniunii.

Nu este prima dată când Mohammad Murad candidează la un scrutin local. În 2020 el s-a prezentat drept candidat independent pentru funcția de primar la Mangalia. Deși nu a reușit să obțină mandatul, el a realizat un scor relativ bun, în jur de 35%, cu care a ocupat locul secund.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un simplu soldat al dumneavoastră şi al partidului AUR şi orice decizie trebuie luată de sus. Mă declar un soldat fără uniformă, ca dumneavoastră, pentru că e nevoie de o luptă.

Cu toţi trebuie să luptăm pentru dreptate, nu pentru minciună, pentru oameni serioşi, nu pentru oameni care din cinci vorbe spun zece minciuni”, a spus Murad la evenimentul AUR de lansare a candidaților din județ.

ADVERTISEMENT

Pentru primăria Constanța, AUR îl susține pe Ovidiu Cupşa, fost director al Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV). De altfel, candidatura lui Cupșa fusese anunțată încă din luna ianuarie.

La primăria Constanţa este omul care a condus navigaţia la nivelul Uniunii Europene, cel care a fost dat afară de la conducerea CERONAV pentru că şi-a asumat apartenenţa la AUR, un specialist adevărat, îţi mulţumim Ovidiu Cupşa. Fraţi şi surori, oameni buni, omul ăsta nu a fost lăsat să candideze până acum de mafia transpartinică de la nivelul Constanţei”, a spus George Simion.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri de origine libaneză Muhammad Murad are o avere estimată la circa 150 de milioane de euro, investițiile sale axându-se în special pe domeniul hotelier. În octombrie 2022 a fost ales copreședinte al ALDE, alături de fostul deputat, senator și ministru Varujan Vosganian și de primarul din Chiajna Mircea Minea. După mai puțin de un an a părăsit acest partid și apoi și-a anunțat înscrierea în AUR.

ADVERTISEMENT