Sport

Toni Petrea îl cheamă pe Marius Croitoru, în locul său, la FCSB: „Să vină aici!”. Video

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul FCSB-ului, a prefațat partida cu CS Mioveni, dar i-a oferit și o replică lui Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani.
18.02.2022 | 13:26
Toni Petrea il cheama pe Marius Croitoru in locul sau la FCSB Sa vina aici Video
ADVERTISEMENT

Toni Petrea i-a oferit o replică lui Valeriu Iftime, care a declarat că FCSB s-ar distra în campionat, dacă Marius Croitoru ar fi antrenorul echipei.

Toni Petrea îl cheamă pe Marius Croitoru, în locul său, la FCSB

Antrenorul FCSB-ului a declarat, în mod ironic, că îl invită pe Marius Croitoru să-i ia locul la formația roș-albastră.

ADVERTISEMENT

Totodată, Toni Petrea susține că Chindia Târgoviște este o echipă bună, care joacă foarte bine pe contraatac. Tehnicianul bucureștenilor a confirmat și faptul că singurul jucător, care nu este disponibil pentru meciul cu Mioveni, este Florinel Coman, care a ieșit pozitiv la testul gripal.

„Să vină aici (n.r. Marius Croitoru), dacă ar fi fost clubul meu… Fiecare este liber să spună ce dorește. Probabil că lumea așteaptă mult mai mult de la această echipă, nu vreau să vorbesc despre aceste discuții care apar.

ADVERTISEMENT

Chindia e o echipă bună, care se apără foarte bine și care pleacă pe contraatac. Trebuie să fim foarte atenți la aspectele acestea.

M-am învățat să trăiesc periculos, dar, așa cum am spus după meciul cu Chindia, trebuie să luăm și părțile bune de la meciurile astea câștigate pe final. Încercăm la fiecare antrenament să remediem din lucrurile care nu au mers la meciurile trecute.

ADVERTISEMENT

Sunt importante și celelalte rezultatate. Cred că ar trebui să avem mai multă maturitate. În afară de Coman, care nu e vindecat și abia a început antrenamentele la sală, toți jucătorii sunt ok.

Cu tănase, tot au fost discuții. Până n-am văzut negru pe alb, nu mi-am făcut nicio grijă. Cred că e un jucător matur și inteligent, care nu poate fi afectat de anumite discuții. E un jucător foarte profesionist, se pregătește foarte bine. El era constient că, chiar dacă va pleca, trebuie să fie pregătit, din acest motiv el chiar se pregătea foarte bine.

ADVERTISEMENT

Avem vreo trei-patru variante de atacanți, vom vedea în functie și de fiacare joc în parte. Avem jucători valoroși cu dubluri. Faptul că intră din primul minut, pentru mine, nu este atât de important. Pentru mine, sunt importante evoluțiile. Asta trebuie să înțeleagă și ei, că, atunici când intri pe teren, trebuie să se gândeasca la ceea ce au de făcut.

Achim, momentan, este cu ceva restanțe din punct de vedere fizic. A fost în cantonament, dar apoi a avut o perioadă în care nu s-a antrenat. În principal, mă interesează să începem cu sistemul nostru clasic, 4-3-3”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă premergătoare partidei cu CS Mioveni.

Partida CS Mioveni – FCSB va avea loc sâmbătă, la ora 19:55.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – FCSB: 3,85 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT