Sport

Gigi Becali vrea să dea lovitura pe piața transferurilor. Jucătorul de Liga Campionilor pe care îl așteaptă la FCSB: „Vine în iunie”

Gigi Becali vrea să înceapă în forță campania de transferuri la FCSB pentru a ajunge din nou în grupele Ligii Campionilor. Are deja o înțelegere cu un jucător extrem de important.
28.04.2024 | 16:00
Gigi Becali vrea sa dea lovitura pe piata transferurilor Jucatorul de Liga Campionilor pe care il asteapta la FCSB Vine in iunie
Gigi Becali așteaptă un răspuns de la Florin Tănase înainte de Euro 2024. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat 7-8 transferuri importante la FCSB după ce a cucerit titlul de campion. Una dintre principalele ținte este Florin Tănase, care rămâne liber de contract de la Al-Okhdood.

Florin Tănase revine la FCSB?! Gigi Becali a dezvăluit de ce depinde transferul: „I-am zis să îmi dea răspuns”

Gigi Becali vrea să îl readucă pe Florin Tănase la FCSB: „Să vedem, dacă nu găsește ofertă bună, vine în iunie, i-am zis să-mi dea răspunsul înainte. 7-8 jucători aduc, nu-i știu, din România, din străinătate”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat că una dintre vedetele lui CFR Cluj nu va mai continua în Gruia, însă Gigi Becali nu e tentat: „Îmi place Tachtsidis, dar eu altfel de fotbal vreau, așa, pot să-l iau pe Bauza, dar la mine e altfel de fotbal, e de război, numai pentru trei nu te iau”.

Patronul FCSB a mai anunțat revenirea unui jucător„Pe Șut și Lixandru nu-i schimbă nimeni, să vedem și cu Baba Alhassan, mai vine și Edjouma, ce să fac cu Tachtsidis, am nevoie de forță, putere”.

ADVERTISEMENT

Fostul golgheter al FCSB nu și-a uitat fosta echipă, mai ales că va primi și el o medalie de campion după ce a jucat în prima etapă cu Rapid din acest sezon. Tănase a postat o fotografie cu toată echipa FCSB-ului și a scris: „Campioniiiii”.

Florin Tănase a sărbătorit de la distanță titlul cucerit de FCSB
Florin Tănase a sărbătorit de la distanță titlul cucerit de FCSB

„Cu siguranță din vară voi schimba echipa, dar rămâne să văd unde voi juca în sezonul următor. Nu pot să spun unde, pentru că nu e numai după mine, e în funcție de ce oferte voi avea. Rămâne de văzut. Da, aș vrea să fiu mai aproape de casă”, a declarat internaționalul român.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali rămâne cu picioarele pe pământ: „Nu mai sunt cum eram înainte”

Gigi Becali este foarte pragmatic: „Noi nu trebuie să uităm niciodată ce se întâmplă în fotbalul românesc. Dinamo e pe ultimul loc, Rapid a retrogradat. Meritul meu e că am ținut echipa sus, în cupele europene.

Nu mai sunt cum eram înainte… Nu mai am vârsta. Sunt mai înțelept. Nu câștig nimic cu nebunie. Noi trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta? Pentru ce l-am luat? Degeaba l-am luat dacă nu merg în cupele europene. Nu mă intresează titlul dacă nu merg în cupele europene. De asta iau titlul”, a spus patronul FCSB într-o conferință de presă la Palat.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a...
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Piața imobiliară. Locuințele, scumpe în toată țara. Când se pot ieftini
Piața imobiliară. Locuințele, scumpe în toată țara. Când se pot ieftini
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate...
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor