Opt ore la muncă, peste putința funcționarilor unei primării din Gorj! Au preferat să plece din instituție

Alexandru Năstase   
în HotNews
15/04/2021, 11:02
Opt ore la muncă, peste putința funcționarilor unei primării din Gorj! Au preferat să plece din instituție
Dumitru Trașcă a preferat să se penzioneze. Sursa foto - captură Digi 24

Opt ore la muncă s-au dovedit a fi peste putința funcționarilor unei primării din Gorj! Concret, noul primar din comuna Bolboși a avut pretenția ca angajații să stea la muncă și să respecte programul pentru care sunt plătiți. 

Nu toată lumea a putut să respecte o asemenea cerință. Trei dintre angajați au preferat să găsească alte soluții pentru a scăpa de chin.

Digi 24 a scris că aceștia au preferat să plece din instituție decât să se conformeze. Viorel Rotaru, primarul din Bolboși a explicat întreaga situație.

Opt ore la muncă, peste putința funcționarilor unei primării din Gorj!

„Dumnealor spuneau că se vor adapta, dar văzând că eu nu cedez, dumnealor și-au băgat vechime și au căutat anticipat să iasă la pensie.

Plus doamna secretară care, condiționată de programul care este și totodată să facem și activitate, și-a ales transferul la altă primărie”, a zis edilul

Dumitru Trașcă este unul dintre cei care au mers să se pensioneze. Bărbatul lucra la primărie ca agent agricol, însă noul primar l-a supărat fiindcă a impus acest program.

„E o chestie că până mă obișnuiesc… Că, să fii pensionar e cam greu. (Reporter: V-ați luat prima pensie?) Nu, nu că după 3 luni vine pensia. De abia o aștept și eu să-mi vină și mie prima pensie”, a transmis bărbatul.

Culmea, acesta spune că preț de 30 de ani a muncit de a rupt în primărie. E contrazis însă de consăteni care nu s-au sfiit să spună cu totul altceva.

„La primărie venea la 7 jumate, 8 jumate și pleca la 9… Da, tu ca agent agricol în 30 de ani ce ai făcut? N-ai făcut nimic”, a zis un vecin

„Nu le-a convenit programul de lucru și fiecare om, în orice instituție, lucrează trebuie să respecte programul de lucru”, a adăugat un altul

Închide ×