News

Orașul din România în care poți cumpăra un apartament cu 2 camere cu doar 4000 de euro. Blocul se află aproape de centru și parc

Orașul din România unde poți cumpăra, cu 4000 de euro, un apartament cu 2 camere. Blocul este aproape de centru și de parc.
28.01.2024 | 16:30
Orasul din Romania in care poti cumpara un apartament cu 2 camere cu doar 4000 de euro Blocul se afla aproape de centru si parc
Orașul din România unde un apartament cu 2 camere costă doar 4000 de euro. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Care este orașul din România unde poți achiziționa, cu doar 4000 de euro, un apartament cu 2 camere. Blocul este situat aproape de centrul orașului și de puncte importante.

Orașul din România în care poți cumpăra un apartament cu 2 camere cu 4000 de euro. Ce dotări are

În timp ce prețurile apartamentelor au crescut considerabil în ultimii ani, în special în orașele mari, există și locuri unde cei care vor să-și achiziționeze o locuință trebuie să scoată din buzunar sume foarte accesibile.

ADVERTISEMENT

Sunt anumite orașe din România unde prețurile apartamentelor sunt aproximativ la fel ca cele pentru o mașină la mâna a doua. Este o diferență foarte mare față de orașele mai mari, precum București, unde o locuință poate ajunge chiar și la sume de peste 100.000 de euro, la periferie.

De curând, pe platforma OLX a fost publicat un anunț de vânzare al unui apartament cu două camere. Proprietarul cere suma de 19.900 de lei pentru locuință, adică undeva în jur de 4000 de euro.

ADVERTISEMENT

Apartamentul este situat în localitatea Zimnicea, din județul Teleorman. În anunțul său, proprietarul a precizat că apartamentul se află la etajul 4 și nu este mobilat. Viitorul cumpărător trebuie să mai știe că suprafața apartamentului este de 52 de metri pătrați și că este semidecomandat.

În plus, blocul în care se află apartamentul este situat aproape de Judecătoria Zimnicea, aproape de centrul orașului, de spital, dar și de parc. De asemenea, sunt mai multe magazine în apropiere, dar și câteva restaurante.

ADVERTISEMENT

“Vând apartament cu două camere în Zimnicea, situat lângă Judecătorie. Etajul 4, nu este mobilat. Se ia cu datorie la lumina de 1000 de euro”, se arată în descrierea anunțului de pe platformă.

În ce orașe se mai vând apartamente la prețuri atât de mici

Orașul Zimnicea nu este singurul de la noi din țară unde prețurile locuințelor sunt atât de accesibile. În orașul Oțelu Roșu, din județul Caraș-Severin, o garsonieră complet renovată se poate achiziționa la prețul de 4000 de euro.

ADVERTISEMENT

În localitatea Vulcan, județul Hunedoara, un apartament cu două camere se vinde cu 6000 de euro. Acesta se află la etajul 9 al unui bloc mai vechi de anul 1977. Suprafața apartamentului, care e decomandat, este de 40 de metri pătrați.

“Vând apartament două camere. Curent, apă, gaz! Geamuri termopan”, a specificat proprietarul în anunțul postat pe o platformă de specialitate, notează gandul.ro.

ADVERTISEMENT