Life

Oreste, cercetat penal după ce ar fi fost prins drogat la volan. Prima reacţie: “Am predat permisul”

Cunoscutul prezentator ar fi fost prins drogat la volan. Oreste Teodorescu a fost oprit în trafic de un echipaj al Brigăzii Rutiere, iar la testul efectuat cu aparatul DrugTest s-a aflat că ar fi consumat canabis.
11.11.2021 | 17:25
Oreste cercetat penal dupa ce ar fi fost prins drogat la volan Prima reactie Am predat permisul
Oreste Teodorescu ar fi fost prins drogat la volan
ADVERTISEMENT

Se pare că Oreste Teodorescu are din nou probleme cu legea.

Prezentatorul a fost oprit în trafic de un echipaj al Brigăzii Rutiere și s-a constatat că s-a urcat la volan, după ce ar fi consumat canabis.

Oreste Teodorescu a oferit prima declarație, în exclusivitate pentru FANATIK, în care a explicat ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Oreste, cercetat penal după ce ar fi fost prins drogat la volan. Ar fi consumat canabis

Oreste Teodorescu s-ar fi urcat drogat la volan. Potrivit gandul.ro, omul de televiziune a fost oprit în trafic pe o stradă din sectorul 1, pe data de 2 noiembrie.

Polițiștii l-au testat cu DrugTest și rezultatul ar fi fost pozitiv. Oreste Teodorescu ar consumat canabis înainte de a se urca la volan. Acesta a fost condus imediat la Institutul Național de Medicină Legală, așa cum este procedura, pentru a i se preleva probe de sânge.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, prezentatorul nu a primit rezultatele analizelor de laborator, dar a predat permisul auto.

  1. “Nu am ce să comentez, așteptăm rezultatul probelor de laborator. Informația este corectă, conform drug-testului a ieșit un marker thc. Am fost la IML, unde am fost testat din punct de vedere al vitezei de reacție și motricitate, unde s-a constat ca nu am avut funcțiile alterate.
ADVERTISEMENT

Așadar, până la obținerea rezultatului analizelor de laborator, nu poate exprima nimeni o concluzie. Vă pot spune că am predat permisul”

, a declarat cunoscutul om de televiziune, în exclusivitate, pentru FANATIK. 

În acest moment a fost demarată o anchetă pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, aceasta fiind înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ADVERTISEMENT

Oreste, audiat într-un dosar de trafic de droguri

În anul 2018, Oreste Teodorescu a fost audiat într-un dosar de trafic de droguri la DIICOT Ploiești. În acel dosar erau implicate mai multe nume sonore din showbiz, precum designerul Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu, Carmin Ionescu (fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5), sau cântărețul Elis Armeanca.

Oreste Teodorescu a fost doar martor în acel dosar din anul 2018, iar la audieri a spus că singura persoană pe care o cunoștea personal era Răzvan Ciobanu (decedat între timp).

ADVERTISEMENT