Life

Oreste Teodorescu, detalii surprinzătoare din mariajul cu Liliana. Cum au ajuns cei doi la infidelitate

Oreste Teodorescu, dezvăluiri neașteptate din căsnicia cu Liliana. Cum s-au trădat reciproc și cum au reluat povestea de dragoste.
28.02.2023 | 08:20
Oreste Teodorescu detalii surprinzatoare din mariajul cu Liliana Cum au ajuns cei doi la infidelitate
Oreste Teodorescu, dezvăluiri neașteptate din căsnicia cu Liliana. Cum s-au trădat reciproc. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator a oferit mai multe detalii surprinzătoare din mariajul cu partenera sa de viață cu care este însurat din anul 1996. Cum au ajuns cei doi la infidelitate și care a fost punctul de cotitură în legătura amoroasă.

Oreste Teodorescu, dezvăluiri neașteptate din căsnicia cu Liliana. Cum s-au trădat reciproc

Oreste Teodorescu s-a căsătorit când avea numai 17 ani, Liliana având la momentul respectiv 21 de ani. Curând însă, după ce vedeta a cunoscut succesul în televiziune, lucrurile dintre cei doi au început să scârțâie și ușor-ușor s-au îndepărtat.

ADVERTISEMENT

Timp de 6 ani fostul coleg al lui Mircea Badea și-a înșelat soția cu care avea un copil, o fată pe nume Sabina. Inclusiv partenera de viață îi era infidelă, dar din fericire, au revenit la sentimente mai bune și au mai dat o șansă relației.

„Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să între într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite. Prietenii mei nu mai erau și ai ei.

ADVERTISEMENT

Și, într-o zi, la Paris, chinuit de o otita sinistră, uitându-mă la fiica mea cum se da într-un carusel, m-a cuprins, brusc și de neînțeles, un dor nebun de Lili. Era atât de chinuitor, încât m-am speriat.

De acolo, din leagăn, Sabina mi-a zâmbit într-un fel anume. Atunci, parcă același înger sau demon, care mă mai vizitase cândva, mi-a șoptit la ureche: nu poți fugi, asta se numește dragoste”, mărturisea la un moment dat Oreste Teodorescu pentru revista Tango.

ADVERTISEMENT

Oreste Teodorescu, mariaj reparat cu partenera sa de viață

Oreste Teodorescu susține că nu i-a fost deloc ușor să repare relația cu Liliana, după ce a trădat-o în repetate rânduri cu diverse doamne și domnișoare. Fostul prezentator a realizat că nu vrea să-și piardă soția abia când a fost pus în fața faptului împlinit.

Partenera de viață l-a confruntat, subliniind că știe că este trădată și de aici vedeta în vârstă de 47 de a început să facă pași spre împăcare. În cele din urmă lucrurile au revenit pe făgașul normal și mariajul continuă și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fosta gazdă a emisiunii Noaptea târziu și-a condus fiica la altar în anul 2017 și a devenit bunicul unui băiețel cu care petrece foarte mult timp în ciuda faptului că a luat decizia să plece din București și să locuiască undeva la țară.

ADVERTISEMENT
Tags: