Life

Orianda Donca, soția lui Călin Donca, în doliu. Pe cine a pierdut: ”Prea devreme ai plecat”

Soția lui Călin Donca, în doliu. Ce persoană dragă a pierdut Orianda Donca: ”Prea devreme ai plecat”, este mesajul transmis de ea.
10.10.2023 | 00:44
Orianda Donca sotia lui Calin Donca in doliu Pe cine a pierdut Prea devreme ai plecat
Orianda Donca era foarte apropiată de persoana care a murit. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Orianda Donca primește încă o lovitură dură de la viață, după ce soțul, Călin Donca, i-a fost arestat. Femeia este în doliu. O persoană dragă i-a murit la finalul weekendului și este copleșită de durere. Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare?

Orianda Donca, în doliu. Ce persoană dragă a pierdut

Orianda Donca a mărturisit într-un Instastory că un unchi drag a plecat din această lume. Avea doar 50 de ani și îl considera precum un tată. Bărbatul nu dădea niciun semn că urma să-și ia adio de la această viață, stingându-se brusc, pe fondul unui infarct.

ADVERTISEMENT

”Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silvi. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără niciun simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată.

S-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei. Cerul te așteaptă în sărbătoare. Drum lin spre stele, prea devreme ai plecat”, a scris Orianda Donca într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Orianda Donca a publicat și o fotografie în care unchiul său se afla alături de ea și cei cinci copii pe care îi are cu afaceristul Călin Donca, doi băieți și trei fiice. ”Vei rămâne în sufletele noastre mereu”, a mai scris femeia în dreptul imaginii.

Unchiul decedat al Oriandei Donca
Unchiul Oriandei Donca și copiii săi. Sursa foto: Instastory

 

De ce a fost arestat soțul Oriandei, Călin Donca

Evenimentul nefericit din viața Oriandei Donca are loc la doar câteva zile după ce partenerul său de viață, Călin Donca, a fost arestat preventiv pentru mai multe fapte ilegale: infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

ADVERTISEMENT

Călin Donca a indus în eroare mai mulți oameni cu bani, păcălindu-i să investească într-o monedă virtuală, despre care spunea că este inventată de el. De pe urma acestei fraude a obținut câștiguri totale de 700.000 de euro, mașini de lux, vacanțe exotice de lux și haine dintre cele mai scumpe.

Pe rețelele de socializare, Călin Donca poza precum un mentor și într-o persoană care a pornit de jos pentru a ajunge sus. Dădea sfaturi de viață celor care îl urmăreau și așa îi ademenea către capcana sa. Pe lângă toate acestea și-a deschis și o afacere cu panouri solare.

ADVERTISEMENT

De altfel, de parcă s-ar fi așteptat ca într-o zi să plătească pentru ilegalitățile sale, Călin Donca și-a transferat o parte din avere în conturile bancare ale unei societăți din Dubai. A participat și la diferite emisiuni, iar într-o zi, cu una dintre mașinile lui scumpe, s-a luat la întrecere cu una a poliției. În cele din urmă, iată că a pierdut cursa cu oamenii legii…

ADVERTISEMENT
Tags: