Life

Ornela Pasăre, decizie importantă după accidentul rutier: ”Mulțumesc că am scăpat cu viață”

Ornela Pasăre (38 de ani) și-a învins una dintre cele mai mari temeri. Interpreta de muzică populară a luat o hotărâre majoră la ani buni de la accidentul rutier suferit.
29.07.2022 | 00:20
Ornela Pasare decizie importanta dupa accidentul rutier Multumesc ca am scapat cu viata
Ornela Pasăre și-a învins una dintre temeri. Ce a reușit să facă artista de muzică populară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost implicată într-un accident în urmă cu ceva vreme și a rămas cu o frică chiar dacă nu se afla la volan, ci prietena sa. Vedeta este recunoscătoare că nu i s-a întâmplat nimic rău, o perioadă renunțând la șofat.

Ornela Pasăre și-a învins una dintre temeri. Ce a reușit să facă artista de muzică populară

Ornela Pasăre a reușit să treacă peste o teamă uriașă și a urcat din nou la volanul mașinii. Interpreta originară din Târgu Jiu a trecut peste sperietura din trecut când autoturismul personal a intrat pe contrasens.

ADVERTISEMENT

„Nici nu știu dacă mai știu să conduc, dar se zice că nu uiți niciodată acest lucru. Nu există nu se poate. Când treci printr-un accident urci cu greu la volan, cel puțin mie așa mi s-a întâmplat.

Eu eram în dreapta, nu conduceam eu, eram cu mașina mea, dar conducea prietena mea. Nici ea nu a fost de vină, cel care a intrat pe contrasens a fost de vină. Mulțumesc că am scăpat cu viață.

ADVERTISEMENT

Nici nu mai contează, mașinile se repară, important e să scăpăm cu viață. O sperietură te poate face cumva să renunți, să nu mai conduci”, a declarat Ornela Pasăre pentru Antena Stars.

Ornela Pasăre, urmărită de ghinioane?

Cântăreața de muzică populară este ferm convinsă că cei din familia sa vor fi foarte fericiți când vor primi vestea că a condus mașina după atâția ani. Vedeta a mai subliniat că nu a provocat niciun accident rutier.

ADVERTISEMENT

Ornela Pasăre a mai povestit în urmă cu ceva vreme că impacul nu este singurul ghinion de care a avut parte. Artista a fost la un pas de moarte după un accident aviatic, la scurt timp după ce a aterizat cu aparatul de acrobație.

La momentul respectiv vedeta era copilot și se afla într-un avion de mici dimensiuni. Ornela Pasăre a declarat și că era să se înece în Marea Neagră, salvarea venind de la fratele ei.

ADVERTISEMENT