Life

Otilia Bilionera e în culmea fericirii. Anunțul făcut de celebra cântăreață: “Pentru totdeauna”

Otilia Bilionera este în culmea fericirii. Cântăreața a făcut un anunț important, la aproape două luni de când s-a logodit.
06.10.2023 | 19:34
Otilia Bilionera e in culmea fericirii Anuntul facut de celebra cantareata Pentru totdeauna
Otilia Bilionera are motive de fericire. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera este în culmea fericirii, la aproape două luni de când a fost cerută în căsătorie. Ziua de astăzi a fost una specială pentru îndrăgita cântăreață.

Otilia Bilionera, în culmea fericirii. Cântăreața a făcut anunțul cel mare

De peste un an, cântăreața are o relație cu Bekir Ali, iar cei doi s-au logodit în această vară. Afaceristul din Turcia a cerut-o în căsătorie pe artistă cu un inel spectaculos, cu care aceasta s-a fotografiat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ziua de astăzi este una foarte importantă pentru Otilia Bilionera și partenerul ei. Cei doi au mers în fața ofițerului de Stare Civilă, acolo unde au spus marele “Da”. Evenimentul fericit a avut loc în Turcia.

Iubitul vedetei a postat, pe pagina de Instagram, o imagine cu cei doi în care au zâmbetul pe buze și documentul în mână. “Pentru totdeauna!”, este mesajul scurt care a însoțit fotografia.

ADVERTISEMENT
Otilia Bilionera iubit
Otilia Bilionera și iubitul ei s-au căsătorit. Sursa foto: Instagram

În prezent, Otilia Bilionera locuiește în Turcia, alături de soțul ei. Aceasta va veni în continuare în România pentru proiectele muzicale. De curând, cântăreața chiar și-a achiziționat un apartament de lux în București.

Apartamentul se află în Pipera, iar artista l-a amenajat după bunul plac. Vedeta a spus că nu este o locuință mare, însă este suficientă pentru nevoile sale.

ADVERTISEMENT

Unde a fost cerută în căsătorie artista

Omul de afaceri de origine turcă a cerut-o în căsătorie pe Otilia în ziua în care cei doi au împlinit un an de când formează un cuplu. Cererea a avut loc de față cu apropiații din familia afaceristului.

“Mă așteptam să fiu cerută, aveam planuri să rămânem împreună încă de la început, nu mă așteptam să fie fix în ziua în care am împlinit un an de când ne-am cunoscut.

ADVERTISEMENT

Cererea a avut loc în cadrul familiei lui, el e foarte familist, acolo s-a întâmplat momentul, eu am stat în Turcia două luni aproape”, a povestit Otilia Bilionera pentru spynews.ro.

Acum ceva timp, Otilia a declarat că nunta cu partenerul ei nu va avea loc în România. Omul de afaceri nu are viză, așa că nu poate veni în țară, motiv pentru care cântăreața s-a gândit ca totul să aibă loc în Turcia.

ADVERTISEMENT