Life

Otilia Bilionera face nuntă mare în Turcia, la iubit acasă. Au apărut și primele probleme: „El nu poate să vină în țară”

Otilia Bilionera face nuntă mare în Turcia. Știe deja că evenimentul va avea loc în țara natală a iubitului, dar au apărut și primele probleme.
24.08.2023 | 09:44
Otilia Bilionera face nunta mare in Turcia la iubit acasa Au aparut si primele probleme El nu poate sa vina in tara
Otilia Bilionera face nuntă mare la iubitul turc acasă. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera face nuntă mare în Turcia, la iubit acasă. Darr, pentru viitorii căsătoriți au apărut deja și primele probleme.

Otilia Bilionera face nuntă mare la iubitul turc acasă

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie de curând și deja face planurile de nuntă. Ea și iubitul ei știu deja ce vor, adică o nuntă mare, în Turcia.

ADVERTISEMENT

Ambii își doresc un eveniment tradițional turcesc, iar nunta ar putea avea loc chiar în acest an! Otilia Bilionera s-a gândit și la rudele sale din Moldova, care probabil nu vor putea merge în Turcia.

Așa că după nunta mare făcută la iubitul turc acasă, cei doi soți vor organiza ceva și în țară, alături de cea mai mare parte a familiei sale.

ADVERTISEMENT

”O să discutăm, o să vorbim și cu părinții mei și să stabilim o dată toți împreună. Nu știu dacă va fi anul asta, posibil să fie. Nunta probabil va fi acolo, în ceea ce privește rochia de mireasă nu știu, nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea, dar nunta să fie tradițională, tradițional turcească, că vrem să o facem acolo.

Probabil vom face și o masă aici că nu putem să aducem rudele din Moldova în Turcia, că nu vine nimeni acolo”, a spus artista, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Probleme pentru Otilia și iubitul ei. De ce nu poate acesta să vină în țară

Au apărut și primele probleme pentru Otilia și iubitul ei turc. Aceasta a fost nevoită să revină în țară pentru munca ei de aici, dar iubitul nu a putut să o însoțească.

Acesta nu a primit viză pentru a veni în România. Conform spuselor vedetei, este o perioadă în care vizele se acordă mai greu.

ADVERTISEMENT

”Eu locuiesc la el acolo, dar eu dacă am treabă și în România, nu pot să-mi neglijez munca și cariera și să stau doar acolo, vin și în țară.

El nu poate să vină în țară, nu i s-a acordat viză, e mai greu pentru turcii tineri să vină în țară în perioada asta”, a mai spus Otilia Bilionera.

ADVERTISEMENT