Sport

Ovidiu Burcă pregătește un titular surpriză pentru Dinamo – FC U Craiova

Ovidiu Burcă este cu gândul doar la meciul Dinamo - FC U Craiova și pregătește titularizarea unui jucător care nu a prins niciun minut până acum.
11.09.2023 | 20:35
Ovidiu Burca pregateste un titular surpriza pentru Dinamo  FC U Craiova
Ovidiu Burcă este cu gândul doar la meciul Dinamo - FC U Craiova și pregătește titularizarea unui jucător care nu a prins niciun minut până acum
ADVERTISEMENT

Este vorba de fundașul central brazilian Lucas Alves, cel care a jucat în prima repriză a amicalului cu CS Tunari, scor 7-0, partidă în care a fost investit chiar și cu banderola de căpitan.

Lucas Alves, titularul surpriză pregătit de Ovidiu Burcă pentru Dinamo – FC U Craiova

Deocamdată, antrenorul Ovidiu Burcă nu s-a decis dacă va folosi un sistem cu doi sau unul cu trei fundași centrali la întâlnirea Dinamo – FC U Craiova, din etapa a 9-a din SuperLiga, însă pare hotărât să-l titularizeze pe Lucas Alves.

ADVERTISEMENT

Brazilianul în vârstă de 31 de ani a fost adus în această vară după ce și-a încheiat socotelile cu formația portugheză Portimonense, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, dar nu a apucat să debuteze la Dinamo într-un meci oficial din cauza unor probleme cu actele.

După ce a fost folosit în amicalul cu CS Tunari, Lucas Alves s-a pregătit la sala de forță de la cantonamentul de la Săftica și a postat o imagine pe rețelele de socializare cu un citat motivațional dintre cele care sunt scrise pe oglinzi.

ADVERTISEMENT

”Ești ceea ce gândești. Gândește-te la lucruri mărețe”, este mesajul care apare în fotografia postată de brazilian. Fundașul central a adăugat și o continuare proprie: ”Monday mood (n.r. – Starea de spirit de luni)”.

Ovidiu Burcă titular Dinamo - FC U Craiova

Ce idoli are în fotbal

Imediat după sosirea la Dinamo, Lucas Alves a dezvăluit faptul că a stat de vorbă cu conaționalul său Rivaldinho înainte de a semna, iar acesta i-a povestit că în ciuda problemelor financiare echipa are suporteri extraordinari.

ADVERTISEMENT

”Când a apărut această oportunitate, de a juca pentru Dinamo, nu am stat pe gânduri. Sunt foarte fericit să fiu aici. Prima persoană pe care am sunat-o a fost Rivaldinho. Mi-a povestit despre fanii echipei, mi-a spus că echipa a fost într-o situație mai dficilă în trecut”, a declarat el.

Fundașul central a mărturisit că idolii săi din fotbal sunt conaționalii săi Ronaldo și Adriano, iar unul dintre fundașii care l-au inspirat foarte mult în carieră este un alt brazilian, Lucio.

ADVERTISEMENT

”Ronaldo Fenomenul și Adriano Împăratul sunt favoriții mei. Ronaldo pentru mine a fost mai mult decât un idol. Un alt idol pe care îl am și care joacă pe poziția mea e Lucio”, a spus Lucas Alves.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,40 este cota pentru ”șansă dublă: x2” la meciul Dinamo – FCU Craiova

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
„Zeul Haosului” vine spre Pământ. NASA îl monitorizează cu atenție
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată