Sport

Ovidiu Burcă pregătește un titular surpriză pentru Dinamo – FC U Craiova

Ovidiu Burcă este cu gândul doar la meciul Dinamo - FC U Craiova și pregătește titularizarea unui jucător care nu a prins niciun minut până acum.
11.09.2023 | 20:35
Ovidiu Burca pregateste un titular surpriza pentru Dinamo  FC U Craiova
Ovidiu Burcă este cu gândul doar la meciul Dinamo - FC U Craiova și pregătește titularizarea unui jucător care nu a prins niciun minut până acum
ADVERTISEMENT

Este vorba de fundașul central brazilian Lucas Alves, cel care a jucat în prima repriză a amicalului cu CS Tunari, scor 7-0, partidă în care a fost investit chiar și cu banderola de căpitan.

Lucas Alves, titularul surpriză pregătit de Ovidiu Burcă pentru Dinamo – FC U Craiova

Deocamdată, antrenorul Ovidiu Burcă nu s-a decis dacă va folosi un sistem cu doi sau unul cu trei fundași centrali la întâlnirea Dinamo – FC U Craiova, din etapa a 9-a din SuperLiga, însă pare hotărât să-l titularizeze pe Lucas Alves.

ADVERTISEMENT

Brazilianul în vârstă de 31 de ani a fost adus în această vară după ce și-a încheiat socotelile cu formația portugheză Portimonense, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, dar nu a apucat să debuteze la Dinamo într-un meci oficial din cauza unor probleme cu actele.

După ce a fost folosit în amicalul cu CS Tunari, Lucas Alves s-a pregătit la sala de forță de la cantonamentul de la Săftica și a postat o imagine pe rețelele de socializare cu un citat motivațional dintre cele care sunt scrise pe oglinzi.

ADVERTISEMENT

”Ești ceea ce gândești. Gândește-te la lucruri mărețe”, este mesajul care apare în fotografia postată de brazilian. Fundașul central a adăugat și o continuare proprie: ”Monday mood (n.r. – Starea de spirit de luni)”.

Ovidiu Burcă titular Dinamo - FC U Craiova

Ce idoli are în fotbal

Imediat după sosirea la Dinamo, Lucas Alves a dezvăluit faptul că a stat de vorbă cu conaționalul său Rivaldinho înainte de a semna, iar acesta i-a povestit că în ciuda problemelor financiare echipa are suporteri extraordinari.

ADVERTISEMENT

”Când a apărut această oportunitate, de a juca pentru Dinamo, nu am stat pe gânduri. Sunt foarte fericit să fiu aici. Prima persoană pe care am sunat-o a fost Rivaldinho. Mi-a povestit despre fanii echipei, mi-a spus că echipa a fost într-o situație mai dficilă în trecut”, a declarat el.

Fundașul central a mărturisit că idolii săi din fotbal sunt conaționalii săi Ronaldo și Adriano, iar unul dintre fundașii care l-au inspirat foarte mult în carieră este un alt brazilian, Lucio.

ADVERTISEMENT

”Ronaldo Fenomenul și Adriano Împăratul sunt favoriții mei. Ronaldo pentru mine a fost mai mult decât un idol. Un alt idol pe care îl am și care joacă pe poziția mea e Lucio”, a spus Lucas Alves.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,40 este cota pentru ”șansă dublă: x2” la meciul Dinamo – FCU Craiova

ADVERTISEMENT