Sport

Ovidiu Burcă, realist după Dinamo – Unirea Constanța 6-0: „Pentru noi, campionatul începe săptămâna viitoare!”

Ovidiu Burcă a fost realist după victoria obținută de Dinamo în duelul cu Unirea Constanța, scor 6-0, vorbind despre problemele dobrogenilor.
27.02.2023 | 20:53
Ovidiu Burca realist dupa Dinamo  Unirea Constanta 60 Pentru noi campionatul incepe saptamana viitoare
Ovidiu Burcă, realist după Dinamo - Unirea Constanța. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” este de părere că adevărata competiție începe pentru echipa sa abia cu următorul meci, adică în duelul cu CSC Șelimbăr. Ovidiu Burcă a spus că Unirea Constanța este o echipă care abia a reușit să strângă jucători, chiar dacă unii dintre aceștia au evoluat și în prima ligă.

Ovidiu Burcă, realist după Dinamo – Unirea Constanța

Ovidiu Burcă a fost realist după victoria la scor obținută de Dinamo în duelul cu Unirea Constanța, spunând că jucătorii săi trebuie să fie pregătiți pentru următorul meci, când consideră că abia atunci se reia cu adevărat campionatul pentru echipa sa:

ADVERTISEMENT

Pentru noi campionatul începe săptămâna viitoare. Am întâlnit o echipă care abia s-a strâns. A fost un antrenament pentru sâmbătă. Ne așteaptă un meci infernal la Sibiu. Un antrenament bun. Am văzut jucători de la Liga 1, Liga 2.

Au reușit să-și încropească o echipă. Domnul Nastai a avut o misiune aproape imposibilă. Îl compătimesc. Întâlnim o echipă (n.r. Șelimbăr) care s-a schimbat mult la nivelul lotului. Claudiu are o mare experiență”.

ADVERTISEMENT

„Merita mai mult respect când a fost la Dinamo. Sunt convins că va da totul. Interesul lui personal e mai important decât Dinamo”, a mai spus Ovidiu Burcă la finalul meciului dintre Dinamo și Unirea Constanța, care s-a jucat pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Vom încerca să promovăm încă de anul acesta!”

Ovidiu Burcă a continuat și a anunțat că își dorește ca Dinamo să promoveze încă din primul an, însă este conștient că nu va fi o misiune facilă pentru „câini”: „Pentru noi contează să avem suporterii aproape. La Giurgiu era mai greu.

ADVERTISEMENT

Pentru noi e important. Suporterii ne dau energie. Noi am încercat să-i readucem aproape de noi. Dragostea pentru Dianmo nu poate să înceteze. Vreau să le mulțumesc că ni s-au alăturat noii acționari. Au venit într-un moment dificil”.

„Pe Andrei (n.r. Nicolescu) îl cunosc de mult timp. Încă nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta. Nu va fi ușor, dar suntem mult mai optimiști față de acum câteva săptămâni. Cel mai important este că ei au venit să construiască alături de suporteri.

ADVERTISEMENT

Consideră suporterii ca parte integrată a proiectului lor. Împreună cu suporterii vor găsi soluții. Clubul trebuie să crească organic. Vom încerca să promovăm încă din anul ăsta”, a mai spus Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT