Sport

Ovidiu Burcă, resemnat după Rapid – Dinamo 4-0: ”Ne-a dominat la toate capitolele”

Ovidiu Burcă a recunoscut după derby-ul Rapid - Dinamo 4-0 că echipa sa este încă foarte departe de formațiile care se luptă pentru a prinde play-off-ul.
02.09.2023 | 00:16
Ovidiu Burca resemnat dupa Rapid  Dinamo 40 Nea dominat la toate capitolele
Ovidiu Burcă a recunoscut după derby-ul Rapid - Dinamo 4-0 că echipa sa este încă foarte departe de formațiile care se luptă pentru a prinde play-off-ul. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii și-au umilit marea rivală în partida jucată în Giulești. ”Dubla” kosovarului Rrahmani și golurile lui Oaidă și Petrila au adus sărbătoarea ”vișiniilor”, care au urcat pe locul 2 în clasament.

Ovidiu Burcă, reacție fair-play după Rapid – Dinamo 4-0

La finalul întâlnirii Rapid – Dinamo 4-0, din etapa a 8-a din SuperLiga, antrenorul Ovidiu Burcă le-a reproșat elevilor săi că și-au pierdut controlul după ce giuleștenii au înscris golul secund și nu au mai respectat indicațiile tactice.

ADVERTISEMENT

”Vreau să-i felicit pe cei de la Rapid. A fost echipa mai bună. Ne-au dominat azi la toate capitole. Poate scorul e un pic prea drastic, dar a învins echipa mai bună. Asta e realitatea. Trebuie să avem răbdare. E o înfrângere care mă va ține treaz câteva zile. Trebuie să acceptăm că e o diferență de valoare.

Avem problemele noastre, dar trebuie să vedem care e momentul în care suntem, să strângem din dinți, să ne întoarcem la muncă, la disciplină. Defensiva? Vorbim de întreaga echipă. Nu vreau să-i arăt cu degetul pe cei din apărare. Toți am făcut un meci slab. A venit un gol din penalty, al doilea din fază fixă și am pierdut echilibrul, ceea ce nu trebuia să facem.

ADVERTISEMENT

Vom analiza foarte bine. Avem această pauză competițională și sper să reglăm din problemele pe care le avem. Noi avem jucători care au venit târziu. Trecerea într-o altă ligă necesită timp, răbdare. E o înfrângere care mă doare, dar trebuie să acceptăm realitatea și să mergem înainte”, a declarat Burcă.

Burcă recunoaște că Dinamo e departe de play-off

Tehnicianul a vorbit și despre absența suporterilor dinamoviști la acest meci și consideră că organizatorul a făcut un abuz atunci când nu le-a permis fanilor să afișeze coregrafia pe care o pregătiseră.

ADVERTISEMENT

”Ne-a învins o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. Nu putem vorbi despre multe lucruri bune. După 2-0 am pierdut organizarea, am rămas descoperiți, toată lumea a plecat în atac. Nu vreau să arăt. Băieții și-au dorit, dar atât s-a putut în momentul ăsta.

Nu știu care e motivul pentru care galeria nu a fost pe stadion. Nu mi se pare firesc. Atât timp cât vin aici, ar trebui să fie lăsați, pentru că face parte din spectacol. Mi se pare un abuz că nu au fost lăsați să intre. Pentru faptul că nu au fost lăsați să arate acea coregrafie, da, dar ne-ar fi dat un imbold dacă erau alături de noi.

ADVERTISEMENT

Suntem departe de echipele de play-off. Noi trebuie să ne câștigăm punctele cu echipele cu care am făcut-o. Suntem mult în spatele FCSB-ului, Rapidului, Craiovei. Trebuie să acceptăm și să ne organizăm mai bine, nu aducând jucători în timpul campionatului. Dați-ne puțin timp, cred că ușor, ușor vom ajunge aproape de acel nivel”, a spus Burcă.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată