Sport

Ovidiu Burcă, supărat după Dinamo – FC U Craiova 0-1: „Fotbalul se joacă pe goluri”

Ovidiu Burcă a fost supărat după înfrângerea suferită de Dinamo pe teren propriu în duelul cu FC U Craiova, scor 0-1.
16.09.2023 | 00:08
Ovidiu Burca suparat dupa Dinamo  FC U Craiova 01 Fotbalul se joaca pe goluri
Ovidiu Burcă, supărat după Dinamo - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” consideră că victoria oltenilor este nemeritată, ținând cont de ocaziile pe care le-au avut jucătorii săi, dar și pentru felul în care echipa sa a evoluat.

Ovidiu Burcă, supărat după Dinamo – FC U Craiova

Ovidiu Burcă a fost supărat după înfrângerea suferită de Dinamo în confruntarea cu FC U Craiova, vorbind despre ce nu a mers bine la echipa sa: „Șutul ăla de la distanță a făcut diferența.

ADVERTISEMENT

Nu spun că a fost ghinion, dar e greu, trebuie să fi fost mai agresivi, nu știu dacă meritam să câștigăm, dar nu meritam să pierdem, asta e clar.

Trebuie să fim mai pregătiți, nu numărăm ocaziile, fotbalul se joacă pe goluri, ei au înscris la un șut pe poartă, ăsta e fotbalul. E greu să acceptăm că am pierdut azi.

ADVERTISEMENT

„Ca să câștigi meciuri e nevoie de mai mult!”

„Ca să câștigi meciuri e nevoie de mai mult. Trebuie să câștigăm meciuri, echipa a câștigat forță, stabilitate defensivă. Au fost lucruri care mi-au plăcut, mai puțin pe fază de atac, unde vreau mai multă agresivitate.

Ne îngrijorează. Cel mai greu e să marchezi goluri, restul le mai aranjezi. E nevoie de timp, de jucători care să înțeleagă anumite lucruri, de jucători care să se simtă pe teren”, a continuat Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut era nevoie de 6-8 săptămâni, anul ăsta am pornit tot târziu, e mai greu la Liga 1. Am întâlnit o echipă bună, până la urmă o execuție a unui jucător a făcut diferența în acest meci.

Nu o să spun ce jucători mai avem nevoie, pentru că nu mi se pare corect față de jucătorii pe care îi avem. Ăștia suntem și mergem mai departe cu lotul nostru.

ADVERTISEMENT

Avem jucători, o să încercăm să scoatem maximum de la ei. Nu e corect să spun ce ne-ar trebui. Ăștia suntem, ne trebuie multă muncă și multă discplină”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT