Sport

Ovidiu Hațegan, garanție pentru FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova. Procentaj maxim cu el la centru!

Ovidiu Hațegan arbitrează derby-ul FCSB - Universitatea Craiova, iar experimentatul „central” din SuperLiga este un talisman pentru „roș-albaștri”.
07.04.2024 | 10:17
Ovidiu Hategan garantie pentru FCSB in derbyul cu Universitatea Craiova Procentaj maxim cu el la centru
Ovidiu Hațegan, talisman pentru FCSB în derby-urile cu Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Kyros Vassaras l-a delegat pe Ovidiu Hațegan la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, care se va juca duminică, de la ora 20:30. Experimentatul „central” din SuperLiga a fluierat patru întâlniri directe între cele două cluburi care se luptă pentru titlu, iar toate au avut același deznodământ.

Ovidiu Hațegan, talisman pentru FCSB în derby urile cu Universitatea Craiova! Formația lui Gigi Becali a câștigat patru meciuri din patru

Speranțele „alb-albaștrilor” pentru un trofeu în sezonul 2023-2024 încă nu sunt năruite, iar Universitatea Craiova lupta în continuare pentru titlu. Un succes în derby-ul cu FCSB îi mai poate ține în cursă pe olteni, însă o înfrângere ar risipi speranțele din actuala ediție din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Kyros Vassaras a delegat un arbitru cu experiență în SuperLiga la derby-ul de pe Arena Națioanală, însă nu este un „talisman” pentru Universitatea Craiova în derby-urile cu FCSB. Ovidiu Hațegan va fluiera pentru a cincea oară un duel între cele două formații.

Primul derby între FCSB și Universitatea Craiova arbitrat de Ovidiu Hațegan a fost pe 18 februarie 2017, atunci când „roș-albaștrii” s-au impus cu 2-1. Au urmat alte trei înfrângeri pentru gruparea finanțată de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus la limită în următorul derby arbitrat de Ovidiu Hațegan cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Felipe Teixeira a marcat singurul gol al „roș-albaștrilor” în minutul 86 și aducea cele trei puncte formației din Capitală.

Kyros Vassaras a mers pe mâna lui Ovidiu Hațegan și în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-2, de pe 31 martie 2019. Ultima confruntare dintre cele două formații fluierată de experimentatul central a fost pe 18 decembrie 2020, atunci când tot „roș-albaștrii” au câștigat cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a arbitrat două meciuri ale Universității Craiova de la revenire

Ovidiu Hațegan a trecut cu bine peste problemele de sănătate și a revenit după 509 zile în SuperLiga. S-a întâmplat chiar la o partidă a Universității Craiova cu Oțelul Galați, scor 0-0, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Centralul” nu a acordat penalty la un fault asupra lui Alexandru Mitriță în careul gălățenilor. Rezultatul de egalitate din Cetatea Băniei l-a costat scump pe Eugen Neagoe, care a fost demis de la Universitatea Craiova, după cele două puncte pierdute cu Oțelul.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a mai fost delegat la o singură partidă a Universității Craiova în actualul sezon, iar aceasta a fost tot pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă cu Petrolul. „Lupii galbeni” s-au impus cu 3-1 în fața oltenilor, fiind una dintre cele mai aspre înfrângeri ale lui Ivaylo Petev pe banca formației din Bănie.

Absențe de marcă la Universitatea Craiova! Alex Mitriță și Nicușor Bancu nu vor juca

Alexandru Mitriță nu s-a deplasat cu lotul Universității Craiova la București și este out pentru derby-ul cu FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Ivaylo Petev nu se va putea baza nici pe Nicușor Bancu sau Basilio Ndong.

Ambii fundași stânga de la Universitatea Craiova s-au accidentat, iar antrenorul bulgar trebuie să improvizeze în derby-ul cu FCSB. Totuși, Ivaylo Petev a primit și o veste bună pentru confruntarea de pe Arena Națională.

Vladimir Screciu s-a recuperat 100%, după accidentarea din derby-ul cu FC U Craiova 1948 și a mers împreună cu restul lotului. Site-ul nostru a anunțat în exclusivitate că sunt șanse mari ca internaționalul român să joace cu FCSB.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: „4,85” este cota pentru „2 solist” la meciul FCSB - Universitatea Craiova