Life

Ozana Barabancea, depistată cu coronavirus după ce a luat contact cu Marcel Pavel?! Ce altă vedetă ar mai fi luat virusul

18.06.2020 | 16:21
Ozana Barabancea depistata cu coronavirus dupa ce a luat contact cu Marcel Pavel Ce alta vedeta ar mai fi luat virusul
ADVERTISEMENT

După ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus, iată că o nouă vedetă are probleme. Se pare că şi Ozana Barabancea a fost depistată pozitiv cu COVID19, după ce a luat contact cu artistul.

„A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, a declarat o sursă medicaiă, pentru gândul.ro.

ADVERTISEMENT

Contactată de publicaţia respectivă, vedeta de la Antena 1 nu a dorit să facă niciun comentariu pe acest subiect şi le-a cerut jurnaliştilor să nu mai insiste. Conform sursei citate, este posibil ca şi Andrei Ştefănescu să fi fost infectat, iar testul Andreei Bălan să fi ieşit negativ.

Ozana Barabancea ar fi luat COVID de la Marcel Pavel

Reamintim că Marcel Pavel a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus, iar din nefericire, artistul a apucat deja să ia contact cu echipa de la “Te cunosc de undeva”.

ADVERTISEMENT

Concret, echipa s-a reunit săptămâna trecută, pe 8 iunie. Cum au trecut mai puțin de două săptămâni până când Marcel a manifestat simptomele și a fost confirmat cu Covid-19, toți colegii lui ar trebui să se testeze.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, spunea artistul cu câteva ore înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus, informează click.ro.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel se află acum într-o stare de sănătate bună, iar de cum a aflat că are coronavirus, a fost preluat cu o izoletă şi dus la un spital din Capitală, unde a început deja tratamentul.

Tags: