Life

Ozana Barabancea, foc și pară după ce a fost critictă în mediul online: „Multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea”  

13.08.2020 | 18:02
ADVERTISEMENT

Criticată și luată în râs în mediul online, după ce a postat o fotografie mult prea editată, Ozana Barabancea nu a rămas datoare și le-a răspuns celor care au comentat ironic pe marginea imaginii buclucașe.

Se pare că vedeta nu s-a simțit deloc ofensată de criticile internauților, ba mai mult decât atât, este foarte mulțumită de felul în care arată și se simte minunat în corpul ei.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Te cunosc de undeva postase, zilele trecute, pe Instagram o fotografie în care fața era destul de modificată, iar cei care au văzut-o nu au întârziat să scrie comentarii răutăcioase.

Reacția Ozanei Barabancea, după ce a fost criticată în mediul online

Fanii s-au amuzat teribil când au văzut imaginea postată de jurată, iar reacțiile au început să curgă. Fața artistei era atât de modificată, încât urmăritorii s-au dus imediat cu gândul la filmele horror.

ADVERTISEMENT

Se pare că, Ozana a făcut exces de Photoshop și FaceApp, două aplicații care editează imagini. Satulă de critici și comentarii răutăcioase, vedeta a răbufnit și le-a închis gura cârcotașilor, într-o manieră elegantă, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

„Bună dimineața, amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editată, artificială, obraznică! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de “lupi moraliști și sfătoșii satului”!

ADVERTISEMENT

Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Și îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.

Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi!”, a scris Ozana pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT