Life

Ozana Barabancea, înnebunită după o pereche de la Te Cunosc de Undeva! Ce a făcut jurata pentru ei, după show

Ozana Barabancea, jurata show-ului Te Cunosc de Undeva, a fost de-a dreptul impresionată de prestația avută de una dintre perechile concurente.
31.03.2024 | 09:34
Ozana Barabancea innebunita dupa o pereche de la Te Cunosc de Undeva Ce a facut jurata pentru ei dupa show
Ozana Barabancea de la Te Cunosc de Undeva, impresionată de Emi și de Cuza / Fotomontaj: Fantik
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea pare că și-a găsit concurenții favoriți ai sezonului 20. Iar acest lucru l-a arătat sâmbătă, 30 martie, în cea de-a șaptea gală a acestui sezon de Te Cunosc de Undeva.

Ozana Barabancea de la Te Cunosc de Undeva, impresionată de Emi și de Cuza

Ozana Barabancea de la Te Cunosc de Undeva a făcut un gest fără precedent în show de dragul echipei formate din EMi și Cuza de la Noaptea Târzu și, totodată, prezentatorii iUmor. Mai exact, ea le-a acordat 100 de puncte bonus după prestația avută.

ADVERTISEMENT

Emi și Cuza au avut de interpretat o scenă dificilă din musicalul Chicago. Și, culmea, deși nimeni nu credea că vor reuși, s-au descurcat admirabil. Asta în ciuda faptului că scena era de o complexitate uriașă, foarte alertă și, normal, ar fi avut nevoie de mai mult timp pentru repetiții.

„Excepțional! Eu îmi amintesc că am dat casting pentru acest spectacol, nu credeam că o să fiu luată. Mi-a schimbat viața acest muscal. Dar nu vorbim despre mine acum. S-au ridicat la așteptările noastre. Ați jucat bine, ați făcut mima bine. Cuza, genial! Din toată inima mea mare! (…)

ADVERTISEMENT

Excepțional! Ce frumos! S-au ridicat la așteptările și la pretențiile noastre! Ați jucat bine, ați făcut mima bine, tu, Cuza, genial! Mi-ați făcut seara vis!”, spunea Ozana Barabancea după prestația celor doi, citată de Antena 1.

Și Ozana le-a acordat și bonusului de 100 de puncte, ceea ce îi pune, oarecum, în poziția de favoriți pentru câștigarea show-ului Te Cunosc de Undeva. Conform regulamentul câștigătorii vor fi concurenții cu cele mai multe puncte strânse în show.

ADVERTISEMENT

”Am dat bonusul pentru că momentul mi-a plăcut foarte mult. Au fost atât de credibili, atât de firești, atât de naturali. Nu vorbesc de efort, vorbesc de talent. Bravo, Emi și Cuza!”, a mai punctat Ozana.

”E cel mai greu moment al nostru”

„Mi se pare cel mai dificil moment. Ai putea spune că nu e prea multă mișcare. E nenatural să folosești o păpușă. Doar încheieturile le folosești. Cuza ți-a ieșit extraordinar de bine. Ați bifat detaliile”, a punctat și juratul Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

”Faptul că e atât de greu momentul ne megaambiţionează. Nu credeam ȋn viaţa mea că noi o să mergem să ne rugăm să primim o a treia repetiție la coregrafie”, a dezvăluit Emi, înainte de show. Cuza l-a completat explicând că e totul foarte dificil. „După părerea mea, e cel mai greu moment al nostru din toate sezoanele!”, spunea și el.

ADVERTISEMENT