Life

”Nu există în România o voce feminină mai puternică, mai frumoasă, mai maleabilă”! Cine e favorita juratei Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva

Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK despre talentul și vocea artiștilor în vogă d ela noi.
23.02.2024 | 15:15
Nu exista in Romania o voce feminina mai puternica mai frumoasa mai maleabila Cine e favorita juratei Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva
Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva face topul vocilor românești / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea, jurata de la Te Cunosc de undeva, a dezvăluit care sunt maneliștii pe care îi apreciază. A vorbit despre cea mai bună voce a României, și a tranșat, sec, concurența dintre Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț.

Ce spune Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva despre vocea maneliștilor

Ozana Barabancea a analizat, pentru FANATIK, vocea maneliștilor. Iar jurata de la Te cunosc de undeva nu s-a ferit de cuvinte mari cu privire la anumite nume. Ba chiar, spune Ozana, există voci care, la vremea lor, au fost cele mai bune din România.

ADVERTISEMENT

”Jador este un băiat cu o carismă foarte puternică și cred că acest lucru cântărește mult. Este o monedă de schimb fantastică”, spune Ozana Barabancea despre concurentul Survivor. Dar, recunoaște implicit, talentul lui este axat pe felul său de a fi, de a se prezenta în fața spectatorilor.

Întrebată care i se pare cea mai bună voce din istoria manelelor de la noi, Ozana Barabancea a izbucnit. Și, fără să se ferească de cuvinte mari, a nominalizat o celebritate din lumea manelelor, dispărută prea devreme, în rândul celor mai bune voci românești.

ADVERTISEMENT

”E un subiect tare, te sparg! Nu există în România o voce feminină mai puternică, mai frumoasă, mai maleabilă decât cea a Denisei Manelista, Dumnezeu să o odihnească! Dacă am vreun regret însă vizavi de artiști, îmi pare rău de Denisa Manelista. A murit mult prea devreme.

Nu există ca ea! Nu am cunoscut-o personal, dar i-am analizat emisia vocală. Știi cine ar putea să se compare? Carmen Chindriș. Și fizionomia și aparatul fonator seamănă oarecum. În rest, nimeni…”, spune Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț sau Vlăduța Lupău? Ce spune Ozana

”Georgiana Lobonț este și ea superbă. Fantastică”, susține Ozana Barabancea. Iar când sunt comparate Vlăduț aLupău cu artista căreia i-a nășit copiii și cu care acum e certată, Ozana este, din nou, categorică. ”Georgiana Lobonț și punct, despre ce vorbim?”, spune jurata Te Cunosc de undeva.

În rândul maneliștilor, jurata are mai mulți favoriți. Iar pe primul loc este, culmea, nu Florin Salam sau Adi Minune, ci Tzancă. Doar că, spune Ozana, acesta din urmă și-a cam bătut joc de talentul său. Iar asta din cauza vieții dezordonate duse de manelist.

ADVERTISEMENT

”Țzancă Uraganu! Eu nu cunosc maneliștii, în afară de Adi Minune. Dar Tzancă are un instrument vocal unui cântăreț de operă. Dar pentru că pierde nopțile a căpătat această răgușeală care este, clar, dezavantaj. I-a distrus 70 % din randament. Florin Salam? Când e vorba de răgușeală, s-a terminat. Adi Minune este și el un fenomen. De aia e Minune, e fenomenal.

Mai îmi plac foarte mult Adi de la Vâlcea și Vali Vijelie. Vijelie e alt fenomen, cu o căldură fantastică în glas, penetranță… Iar Jean de la Craiova îmi place ca repertoriu, pe texte. Am ascultat o baladă de acum 10 ani, de-ale lui Guță, fantastică.

Era de o profunzime și de o sensibilitate extraordinară. Iar Costi Ioniță e prea șmecher… Lui îi cânta brandul. E compozitor, producător, a ajuns la un nivel la care nici nu mai contează cum cântă. E acolo unde e”, mai spune, în exclusivitate pentru FANATIK, Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT