News

Pacient spânzurat în spitalul din Satu Mare! Poliția a deschis o anchetă

Pacient spânzurat în spitalul din Satu Mare! Poliția a deschis o anchetă ca să afle cu exactitate datele problemei. Bărbatul a fost găsit în baia unei secții
13.02.2022 | 17:20
Pacient spanzurat in spitalul din Satu Mare Politia a deschis o ancheta
ADVERTISEMENT

O adevărată tragedie a avut loc la Secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Potrivit informațiilor pe care le-au transmis jurnaliștii de la PresaSM, un bărbat a fost găsit spânzurat în unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

Pacient spânzurat în spitalul județean din Satu Mare!

Nefericitul eveniment s-a întâmplat în cea de-a doua zi a weekendului, la primele ore. Bărbatul a fost găsit spânzurat în baia Secției, aflată la capătul holului.

Vorbim despre un individ în vârstă de 71 de ani, din comuna Supur, care a fost internat cu doar 24 de ore înainte, la cererea familiei.

ADVERTISEMENT

Acesta a primit diagnosticul de „Agitaţie psihomotrie. Heteroagresivitate. Tulburări mentale şi de comportament. Tulburăre organică de personalitate”

Potrivit informațiilor oferite de medici, acesta a stat și imobilizat din cauza manifestărilor violente.

ADVERTISEMENT

După ce a fost eliberat temporar, pentru a merge la toaletă, bărbatul s-a dus la baie și s-a spânzurat. A fost găsit atârnat de mânerul unui geam de la toaletă

Mai mulți medici au fost chemați de urgență la fața locului și pacientul coborât cu intenția de a-i fi efectuate manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

După câteva zeci de minute de proceduri, doctorii n-au mai avut ce face decât să declare decesul.

Poliția a deschis o anchetă și va stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul. O altă anchetă internă se va face și de către conducerea Spitalului Județean Satu Mare.

Pacientul a avut mai multe internări succesive în cadrul secţiei Psihiatrie. Acesta a ajuns la spital de patru ori în ultimele luni.

ADVERTISEMENT