Life

Pamela Anderson a lansat prima ei colecție de costume de baie. Imagini incendiare

Pamela Anderson face furori și la 55 de ani. Actrița și-a lansat prima colecție de costume de baie. Imagini incendiare cu aceasta.
14.05.2023 | 12:30
Pamela Anderson a lansat prima ei colectie de costume de baie Imagini incendiare
Cum arată Pamela Anderson în costum de baie la 55 de ani. Sursa foto: Variety
ADVERTISEMENT

Pamela Anderson își impresionează din nou fanii. Starul american și-a lansat la 55 de ani prima colecție de costume de baie. Actrița a publicat imagini incendiare pe rețelele de socializare și a arătat tuturor că este în continuare atrăgătoare, în pofida vârstei.

Pamela Anderson face furori la 55 de ani. Și-a lansat propria colecție de costume de baie. A pozat incendiar

Pamela Anderson face furori pe Instagram, odată cu lansarea propriei colecții de costume de baie. Actrița s-a lăsat fotografiată în ipostaze senzuale și și-a expus formele de invidiat. Imaginilor a atașat și o descriere, în care a precizat că și-a îndeplinit un vis.

ADVERTISEMENT

”Prima mea colecție de costume de baie a apărut acum! Un vis devenit realitate. Un lucru pe care așteptam să-l fac de mult timp”, a scris Pamela Anderson, în dreptul imaginilor senzuale, la care a adunat sute de mii de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pamela Anderson (@pamelaanderson)

”Doar un simbol precum Pamela Anderson poate scoate zeci de ani de frumusețe/originalitate și farmec, atemporale”/ ”Cum poate să arate atât de bine, încă?”/ ”Nu voi reuși vreodată să port un costum al tău de baie, dar te susțin de pe margine”, sunt o parte dintre comentariile fanilor la postarea starului.

ADVERTISEMENT

Pamela Anderson și-a lansat în acest an și propriul documentar

Această realizare a actriței de peste Ocean vine la câteva luni după ce a apărut primul documentar despre viața sa, intitulat ”Pamela, o poveste de dragoste”. Unul dintre fiii săi a fost producătorul materialului difuzat pe platforma online, Netflix.

În documentar, Pamela Anderson a vorbit despre cele cinci mariaje eșuate, despre carieră și inclusiv despre debutul său în lumina reflectoarelor. Actrița a avut o apariție spectaculoasă la lansare. S-a îmbrăcat într-o rochie roșie, care a adus aminte de costumul ei roșu de baie din serialul Baywatch.

ADVERTISEMENT

”Pamela iubește basmele de când era mică. Rudele ei sunt de origine scandinavă și obișnuiau să-i citească povești scandinave. Iar orașul ei natal, Lady Smith, chiar e desprins dintr-un basm. Pamela Anderson mergând pe o plajă cu scoici, în fiecare zi…

Nu face asta pentru camere, pur și simplu asta face ea în fiecare dimineață. Ea chiar merge și le cântă balenelor din mare. Toată viața ei e povestea Cenușăreasei”, a transmis pentru Hollywood Reporter regizorul Ryan White.

ADVERTISEMENT

Pamela Anderson este unul dintre cele mai renumite staruri de peste Ocean. A devenit celebră în 1989, odată cu apariția serialului Baywatch. În acesta, a rămas în memoria multora secvența în care ea își face prezența, pe plajă, într-un costum roșu de baie.

În prezent, Pamela Anderson locuiește în Lady Smith, orașul unde s-a născut și care nu are mai mult de 9.000 de locuitori. Pentru a reveni la origini, actrița și-a vândut conacul de la Hollywood. Ryan White a fost uimit când a auzit de acest lucru și el i-a propus realizarea documentarului.

ADVERTISEMENT
Tags: