Fotbal intern

Pancu și Angelescu, criticați după ce Rapidul a ratat promovarea: ”Ne-a nenorocit”

04.08.2020 | 16:05
Pancu si Angelescu criticati dupa ce Rapidul a ratat promovarea Nea nenorocit
ADVERTISEMENT

Rapid a remizat 1-1 cu Turris și a încheiat pe ultimul loc play-off-ul eșalonului secund. Florin Manea a găsit și vinovații pentru ratarea promovării: Daniel Pancu și Victor Angelescu.

”Pancu ne-a nenorocit, Angelescu nu se pricepe”, a declarat Florin Manea.  El a fost conducător la Rapid până în urmă cu câteva zile, când i s-a terminat înțelegerea cu giuleștenii și știe de ce Rapidul nu a promovat:

ADVERTISEMENT

”Băi Daniele, lasă-ne, că te-ai ocupat anul ăsta, ne-ai nenorocit anul ăsta, vrei să ne nenorocești și la anul? Dacă cineva îmi demonstrează mie că eu sau cineva din anturajul meu a luat un euro ca și comision, de azi înainte nu mai vorbesc la nicio televiziune și mă ascund, plec din țară.

Manea știe cine e de vină pentru ratarea promovării

Pentru mine, Pancu este în proporție de 90 la sută vinovat pentru acest eșec, pentru că nu a vrut să colaboreze cu nimeni, a făcut totul de capul lui. În iarnă i-am zis: «Băi, avem nevoie de trei jucători». El mi-a răspuns: «Bun, pleacă, mă, că am rezolvat eu.» și l-a adus pe Copaci și pe Vali Alexandru. Eu am aflat din ziare că i-a adus.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu este un băiat extraordinar, dar problema lui este că nu se pricepe. El este victima a ceea ce s-a întâmplat la Snagov. Majoritatea transferurilor le-a făcut Angelescu și Daniel”, a declarat Florin Manea, potrivit celor de la ProSport.

”Este o campanie ratată, sunt dezamăgit”

Dan Alexa se consideră vinovat pentru că Rapidul nu a ajuns în prima ligă: ”Am controlat jocul, dar n-am reușit să înscriem. Este o campanie ratată, sunt dezamăgit. Sunt vinovat pentru lucrul ăsta, am sperat în această promovare, dar nu s-a reușit. Am întâlnit o echipă cu mare experiență, dar ne-a lipsit și șansa.

ADVERTISEMENT

N-am reușit să înscriem, n-am reușit să finalizăm și sunt dezamăgit de deznodământul acestui meci. Îmi pare rău, îmi găsesc greu cuvintele acum.

Lotul este format din jucători tineri foarte talentați. Din păcate, jucătorii tineri au cedat presiunii, dar sunt talentați și pot juca un fotbal bun. Atunci când am venit, am avut mare încredere că vom promova.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău pentru suporteri, știu că dezamăgirea este imensă, dar rapidiștii sunt alături de echipă. E foarte greu să vorbim acum de viitor, nu știu ce se va întâmpla. Am avut condiții foarte bune, din păcate n-am reușit. Eu mi-am asumat această promovare și vinovatul sunt eu, absolut. Mi-e foarte greu să zic dacă o să rămân sau nu, depinde ce vor să facă acționarii”, a declarat Dan Alexa după jocul cu Turris.

ADVERTISEMENT