Sport

Panduru râde de un fotbalist de la FCSB după transferul lui Deian Sorescu: “Uite că a venit Beckham!”

Basarab Panduru l-a ironizat pe unul dintre fotbaliști FCSB-ului după transferul lui Deian Sorescu. Replica ironică a fostului component al „Generației de Aur”.
15.01.2023 | 11:24
Panduru rade de un fotbalist de la FCSB dupa transferul lui Deian Sorescu Uite ca a venit Beckham
Valentin Crețu a fost ironizat de Basarab Panduru după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Sursă foto: orangesport.ro.
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu este primul nume care se alătură FCSB-ului în actuala perioadă de mercato, iar fundașul dreapta, Valentin Crețu, are pus postul de titular în pericol. Basarab Panduru l-a ironizat pe fotbalistul în vârstă de 34 de ani pe seama centrărilor, folosind o replică a jucătorului de la sfârșitul meciului FCSB – FC Argeș 3-2.

Basarab Panduru, încântat de transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Vine cu un plus”

Deian Sorescu, fostul căpitan al lui Dinamo, va fi împrumutat la FCSB până în vară, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. În cazul în care fundașul dreapta impresionează în tricoul roș-albaștrilor, Gigi Becali are în mână opțiunea unui transfer definitiv.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru laudă tranzacția vicecampioanei României, menționând că fostul fotbalist al lui Rakow vine cu un plus. Mai mult decât atât, fostul component al „Generației de Aur” consideră că FCSB, prin prisma posturilor variate pe care poate evolua în teren Deian Sorescu, va beneficia de un avantaj.

„Sunt surprins. Văd că s-a rezolvat, este un jucător bun. Unde va juca? Asta nu ştiu. Dacă rămâne Cordea, probabil că va juca fundaş dreapta. Vine cu un plus pentru FCSB, părerea mea! Pe mine mă surprinde faptul că a plecat din Polonia.

ADVERTISEMENT

Are un avantaj mare: poţi să îl pui unde vrei, extremă stânga, fundaş dreapta etc. Momentan, FCSB cred că l-a luat pentru postul de fundaş dreapta”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Basarab Panduru, replică ironică pentru Valentin Crețu după transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Uite că acum a venit Beckham!”

De-a lungul timpului, Valentin Crețu a fost criticat pentru centrările slabe pe care le oferă coechipierilor, iar la finalul meciului FCSB – Argeș 3-2, din luna octombrie 2022, fundașul dreapta al roș-albaștrilor făcea câteva declarații surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru nu a uitat replica devenită celebră și l-a ironizat pe Valentin Crețu. „Că tot zicea Crețu de centrări, că el nu e Beckham să pună mingea pe capul atacantului…

E, uite că acum a venit Beckham!Sorescu e un jucător care poate să centreze și la FCSB chiar ai nevoie de centrări.

ADVERTISEMENT

Compagno e un jucător cu o lovitură foarte bună de cap, dar nu prea dă goluri cu capul, pentru că nu centrează nimeni”, a declarat Basarab Panduru.

Reacția lui Valentin Crețu după FCSB – FC Argeș 3-2, în etapa a 12-a din SuperLiga: „Lumea vorbește numai de centrări”

Valentin Crețu a răbufnit la finalul partidei câștigate, scor 3-2 cu FC Argeș. Fundașul vicecampioanei s-a arătat foarte supărat și a făcut o comparație inedită cu David Beckham, fostul mare jucător.

„Am ajuns la o experiență și sunt un jucător echilibrat. Îmi fac singur autocritica. Niciodată nu m-am ascuns de joc, cine nu muncește nu greșește.

Eu joc mult în față, defensiv nu cred că am avut probleme. Dar lumea vorbește numai de centrări, zici că sunt David Beckham să le pun în cap”, erau cuvintele lui Valentin Crețu la începutul lunii octombrie a anului trecut.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,87 este cota pentru „rezultat prima repriză: 2” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT