Sport

Panduru, relaxat înainte de Muntenegru – România. „Îți dai seama ce buni sunt dacă fanii lor sunt supărați că n-au rezultate? Jovetic e doar cu numele”

Basarab Panduru se simte relaxat înainte de duelul dintre Muntenegru și România și crede că „tricolorii” au șanse bune în meciul de la Podgorica.
02.06.2022 | 23:10
Panduru relaxat inainte de Muntenegru  Romania Iti dai seama ce buni sunt daca fanii lor sunt suparati ca nau rezultate Jovetic e doar cu numele
Basarab Panduru, relaxat înainte de Muntenegru - România. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că adversarii nu mai sunt atât de periculoși cum erau în urmă cu mai mulți ani și se așteaptă la o partidă bună din partea „tricolorilor”.

Basarab Panduru, relaxat înainte de Muntenegru – România

Basarab Panduru este relaxat înainte de duelul dintre Muntenegru și România, primul meci al „tricolorilor” din grupa de Liga Națiunilor: „Nu știu cât de periculoși sunt muntenegrenii. Savic e cel mai scump, pe la 20 de milioane de euro, Jovetic e pe la 3 milioane de euro, dar e mai nimic”.

ADVERTISEMENT

„Tu îți dai seama ce buni sunt dacă suporterii lor sunt supărați pe ei că n-au rezultate. Nu mi se pare ceva de speriat. Jovetic e cu numele, a jucat la echipe mari, nimeni nu contestă, dar nu mai e de speriat în momentul ăsta.

Că îți vine Rafael Leao sau îți vine el, bănuiesc că e o diferență, adică Leao te sperie”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Strictețea e bună! Edi a făcut bine!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre strictețea de la echipa națională pe care Edi Iordănescu a impus-o, fiind de acord cu decizia luată de selecționer:

„Edi a făcut ce trebuie să facă la noi. Trebuie să fie strictețe tot timpul. Dacă e strictețe, e bine. Jucătorii trebuie să fie liniștiți și concentrați pe meci.

ADVERTISEMENT

Eu oricum cred că e o capcană asta cu Jovetic și Savic, astea le mai facem pe-aici, le fac ei, le facem noi, le mai fac bulgarii, cam atât. Nu e mare capcana pe care ne-au întins-o, de-aia nu mai putem noi că nu e pe teren Jovetic”.

„Contractul lui Edi e foarte ciudat și deloc inspirat, dacă ești pe doi, n-ai nicio șansă la locul unu și dacă pierzi ajungi pe trei, ce faci? Joci la egal sau mergi să joci frumos?”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,50 este cota pentru „peste 2.5 goluri” la Muntenegru – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT