Fotbal international

Încă o veste proastă pentru Arsenal! Aubameyang vrea să plece de la „tunari” pentru a putea juca în Champions League

31.12.2019 | 12:55
Inca o veste proasta pentru Arsenal Aubameyang vrea sa plece de la tunari pentru a putea juca in Champions League
ADVERTISEMENT

Mikel Arteta are parte de multe dificultăți de când a preluat postul de antrenor al lui Arsenal, iar acum ibericul trebuie să se confrunte cu o posibilă plecare a lui Pierre-Emerick Aubameyang, starul „tunarilor”, care este nemulțumit de faptul că echipa nu joacă în Champions League și nici în acest sezon nu pare să prindă locurile care duc în Liga Campionilor.

Aubameyang vrea să plece de la Arsenal

Plecarea lui Pierre-Emerick Aubameyang ar fi o lovitură dură pentru „tunari”, mai ales că atacantul din Gabon este golgeterul echipei și unul din golgeterii campionatului cu 13 reușite, iar fără golurile marcate de el, Arsenal s-ar fi aflat în partea de jos a clasamentului din Premier League.

ADVERTISEMENT

Aubameyang mai are 18 luni de contract cu Arsenal, dar nu mai este dispus să rămână la echipă, fiind deranjat că nu poate evolua în Champions League și se gândește serios să plece.

Unai Emery, fostul antrenor al „tunarilor” i-a dat banderola de căpitan lui Aubaemayn tocmai în speranța de a-l îndupleca pe atacant și să rămână pe „Emirates”.

ADVERTISEMENT

Aubameyang este „motorul echipei”

Pierre-Emerick Aubameyang este omul cheie al lui Arsenal, care a marcat 13 goluri în Premier League pentru ei din totalul de 26 al „tunarilor”, ceea ce înseamnă exact jumătate din golurile formației pregătite de Mikel Arteta.

Atacantul gabonez spera ca prin transferul său la Arsenal, echipa să se dezvolte și să se bată an de an la câștigarea campionatului, lucru ce nu s-a întâmplat și care îl nemulțumește foarte tare.

ADVERTISEMENT

Aubameyang nu este singurul fotbalist al lui Arsenal care vrea să plece! Granit Xhaka vrea să se despartă de „tunari” mai ales după scandalul pe care l-a avut cu fanii echipei, el fiind căpitan la acea partidă.

Elvețianul are o ofertă de la Hertha Berlin, unde vrea să meargă sub formă de împrumut, dar și Newcastle este interesată de achiziția mijlocașului defensiv de la Arsenal.

ADVERTISEMENT
  • 70.000.000 de euro este cota de piață a lui Pierre-Emerick Aubameyang, conform transfermarkt.com