Sport

PAOK – Club Brugge 0-2, în returul sferturilor UEFA Conference League. Capăt de drum pentru Răzvan Lucescu. Prima reacție a tehnicianului român

Răzvan Lucescu a ajuns la capăt de drum în Conference League după eliminarea lui PAOK din sferturi de către Club Brugge, scor 0-3 la general.
18.04.2024 | 23:58
PAOK  Club Brugge 02 in returul sferturilor UEFA Conference League Capat de drum pentru Razvan Lucescu Prima reactie a tehnicianului roman
Capăt de drum pentru Răzvan Lucescu în Conference League. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT
18-04-2024
21:24

Răzvan Lucescu după eliminarea lui PAOK Salonic din sferturile UEFA Conference League: „Toate detaliile au fost în favoarea belgienilor”

Vizibil afectat de ratarea calificării, Răzvan Lucescu s-a arătat totuși mulțumit de felu cum s-a prezentat echipa sa în acest sezon: „Munca din tot acest sezon este grozavă, iar băieții au făcut o treabă foarte bună. Este un pas mare să ajungi în sferturile de finală ale Conference League pentru a doua oară în ultimii trei ani. Am jucat cu o echipă cu experiență, care a evoluat în Liga Campionilor anul trecut și, pe baza imaginii celor două meciuri, belgienii meritau să se califice.

Calificările sunt judecate după detalii. Toate detaliile au fost în favoarea lor. Nu vreau să vorbesc despre alte situații. Totuși, am avut jucători care nu au performat atât de bine pe cât ne-am dorit, în timp ce alții au suferit de un virus. Dacă toată lumea nu este la cel mai bun grad, nu funcționează în favoarea noastră și așa am pierdut cu Brugge și am fost eliminați”, a declarat Răzvan Lucescu la finalul meciului PAOK – Brugge.

18-04-2024
18:09

PAOK - Club Brugge 0-2 (Ferran Jutgla 33, 45+5)

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 45+5: GOOOL Club Brugge!!! Ferran Jutgla face dubla în Grecia.

Min. 33: GOOOL Club Brugge!!! Ferran Jutgla primeşte o pasă bună în careu și deschide scorul după ce trimite un şut pe jos în colţul stâng de jos al porţii. 

Min. 1: Start de meci!


Echipele de start:

Echipele de start la PAOK - Club Brugge
Echipele de start la PAOK – Club Brugge. Sursa Foto: Flashscore

PAOK – Club Brugge este meciul care poate să îi aducă lui Răzvan Lucescu prima calificare din carieră într-o semifinală europeană. În tur, belgienii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu. Formația lui Lucescu Jr. speră, însă, la o nouă revenire fantastică, la Salonic.

PAOK – Club Brugge, live video online, în returul sferturilor UEFA Conference League

În turul disputat în Belgia, PAOK nu au reușit să recupereze avantajul pe care Club Brugge l-a luat încă din minutul 6. Atunci, mijlocașul Hugo Vetlesen a deschis scorul, din pasa lui Ferran Jutgla.

ADVERTISEMENT

Omul care a ținut-o în dublă pe PAOK a fost brazilianul Igor Thiago, cel care a ratat un penalty în minutul 78. Același Thiago a primit și un galben în minutul 25, astfel că el va fi suspendat la retur. Aceeași soartă o vor avea și fundașul Brandon Mechele și mijlocașul Maxim De Cuyper.

PAOK nu va avea niciun suspendat la retur și plănuiește să ia cu asalt poarta belgienilor. Liderul din campionatul Greciei are speranțe masive, în special datorită reușitei din optimi. Atunci, PAOK a învins cu 5-1 în returul disputat pe teren propriu, după ce în tur pierduse cu 2-0 la Zagreb, contra lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida PAOK – Club Brugge

Meciul dintre elevii lui Răzvan Lucescu și Club Brugge nu va fi televizat în România. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.ro.

Dacă se califică, PAOK va întâlni în semifinale câștigătoarea dublei dintre Fiorentina și Plzen. Italienii și cehii au remizat 0-0 în turul de la Plzen, astfel că totul se va decide la retur.

ADVERTISEMENT

Programul returului sferturilor UEFA Conference League

Joi, 18 aprilie, este ziua în care se decide componența semifinalelor UEFA Conference League. Calificarea încă se joacă în toate cele patru sferturi. Iată cum arată programul complet:

  • ora 19:45 Fiorentina – Plzen – în tur 0-0
  • ora 19:45 Lille – Aston Villa – în tur 1-2 (Pro Arena)
  • ora 22:00 Fenerbahce – Olympiakos – în tur 2-3
  • ora 22:00 PAOK – Club Brugge – în tur 0-1
ADVERTISEMENT

Cote pariuri la meciul PAOK – Club Brugge

Favorită la victorie în meciul de pe stadionul Toumba este PAOK. Elenii au cota 2,07 să câștige meciul retur din sferuturile Conference League, în timp ce cota pe 2 solist este 3,50. Remiza are cota 3,55.

În ceea ce privește calificarea, rezultatul din tur influențează în mod evident cotele. Calificarea grecilor este cotată cu 2,32, în timp ce o calificare a belgienilor are cota 1,57.

PAOK – Club Brugge, live stream, 22:00

Răzvan Lucescu vrea să reușească să ajungă în prima semifinală europeană a carierei. În 2022, el a fost foarte aproape, însă s-a opus Olympique Marseille. La fel cum a făcut-o și FCSB în 2006, în sferturile Cupei UEFA, atunci când Lucescu o antrena pe Rapid.

PAOK – Club Brugge este eveniment de maximă importanță pentru fanii celor două echipe, iar microbiștii din România pot afla de pe FANATIK.ro tot ce se întâmplă la Salonic!

 

ADVERTISEMENT