News
notix pixel id

Paradă inedită într-o comună din Olt. Primarul a vrut și el festivități de Ziua Națională, cu un tun făcut dintr-un cazan cu țuică, căruțe și ATV-uri

Paradă inedită într-o comună din Olt. Primarul a organizat o festivitate cu un tun făcut din cazanul de țuică, căruțe și ATV-uri, iar alaiul a cutreierat toată comuna, în spirit național.
02.12.2021 | 15:02
Paradă inedită într-o comună din Olt. Primarul a vrut și el festivități de Ziua Națională, cu un tun făcut dintr-un cazan cu țuică, căruțe și ATV-uri
Paradă inedită într-o comună din Olt. Primarul a organizat o festivitate cu un tun făcut din cazanul de țuică, căruțe și ATV-uri. Foto: colaj Fanatik / Gândul
ADVERTISEMENT

Un primar dintr-o comună din județul Olt am vrut să organizeze propria paradă de 1 decembrie.

Deoarece văzuse că în Capitală astfel de evenimente sunt organizate în fiecare an, edilul comunei Optași din județul Olt a hotărât că este momentul să organizeze o astfel de ceremonie și în propria localitate, cu mijloacele și resursele de care deținea.

„Am tot văzut pe la Bucureşti cum sunt paradele astea şi am zis ia să fac şi eu aici, ce, numai la Capitală se poate aşa ceva?

Nu am eu elicopter şi altă tehnică militară, dar am improvizat ceva şi uite ce a ieşit”, a declarat Marin Scurtu, primarul din Optaşi Măgura, conform Gândul, care a arătat și imaginile de la eveniment.

ADVERTISEMENT

Paradă cu cai, căruțe și un tun improvizat la Optași din județul Olt

Astfel, pe data de 1 decembrie, locuitorii acestei comune au putut vedea mergând pe străzile orașului un adevărat alai care dorea să celebreze Ziua Națională, doar că acesta a fost un pic diferit față de cel din Capitală sau din marile orașe ale țării.

Mai precis, în Olt, locuitorii au participat la parada de 1 decembrie cu cai, căruțe, ATV-uri și chiar și un tun care a fost, de fapt, făcut dintr-un fost cazan de țuică, deoarece locuitorii nu dețin tancuri tot unui veritabile.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu le-a stat însă în cale acestora, pentru a celebra așa cum se cuvine ziua de 1 decembrie.

La vederea acesteia, unii locuitori aplaudau în delir, în timp ce alții se uitau cu mirare și se închinau în fața paradei nemaivăzute. Acest lucru nu i-a oprit însă pe participanți să defileze în întreaga comună.

ADVERTISEMENT

Parada inedită a costat 1.000 de lei. A fost a treia ediție

Această paradă l-a costat pe primar doar 1000 de lei și mai trebuie precizat și faptul că aceasta nu a fost prima ediție a celebrării de 1 decembrie, ci aceea cu numărul trei.

 „Ce ar fi să fac la mine în comună ceva asemănător, asemănător păstrând proporțiile.

Cu ce să fac? Armată nu am…ia să încerc cu cai. Am zis bă, frate, te mai duci și cu calul la război, dar dacă nu ai o armă așa.

ADVERTISEMENT

Și am zis ia stai să punem un tun pe mașină și muniția o aveam la căruță din spate”, a spus primarul comunei, relatează Pro TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri