Life

Părintele Argatu, adevărul despre farmece și vrăjitori. Cum să scapi de ele și ce semne nu trebuie să ignori

Preotul Ilarion Argatu, detalii despre persoanele aflate sub o vrajă. Ce lucruri indică că ai fost victima descântecelor.
11.03.2023 | 15:00
Parintele Argatu adevarul despre farmece si vrajitori Cum sa scapi de ele si ce semne nu trebuie sa ignori
Preotul Ilarion Argatu, detalii despre persoanele aflate sub o vrajă. Ce lucruri indică că ai fost victima descântecelor. Sursa foto: Facebook / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Părintele Argatu a spus în urmă cu ceva vreme adevărul despre farmece și vrăjitori. Cum să scapi de ele și ce semne nu trebuie să ignori sub nicio formă. Care sunt pașii pe care trebuie să-i faci dacă te afli într-o asemenea situație neașteptată.

Preotul Ilarion Argatu, detalii despre persoanele aflate sub o vrajă. Ce lucruri indică că ai fost victima descântecelor

Ilarion Argatu, unul dintre cei mai renumiți duhnici și exorcizatori români, a dezvăluit la un moment dat care sunt lucrurile care indică că ai fost victima descântecelor. Cei aflați sub o vrajă ajung să fie neliniștiți după ce primesc o haină.

ADVERTISEMENT

Regretatul preot susține că obiectul vestimentar trebuie să fie îngropat, spunându-se vorbele: „Doamne, tot ce a menit acela – zici numele – când mi-a dăruit bluza, pe pustiu să se ducă, și la mine să nu se mai întoarcă. Iar vrăjile legate, Doamne, dezleagă-le și întru nimic să se prefacă”, notează ortodoxia.me.

Se rostesc aceste cuvinte de 3 ori și se ține post negru în ziua de vineri până la ora 24:00. Asta înseamnă că nu se consumă nimic, ci se bea doar apă. Ulterior, cei aflați sub vrajă fac 40 de mătănii și rugăciuni timp de o oră. Mai apoi rostesc Acatistul Mântuitorului.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, părintele a mai precizat că familia trebuie să aibă mare grijă de mormântul celui trecut în neființă ca nimeni să nu ia din cimitir flori sau țărână. Din păcate, acestea sunt folosite adesea de vrăjitori.

Totodată, Ilarion Argatu susținea în timpul vieții sale că răul pot fi recunoscut foarte ușor după faptele sale. Divinitatea se simte inclusiv în sfera vrăjitorilor, în timp ce rolul trimișilor lui Dumnezeu este de a-i ajuta pe credincioși să scape când „dracii își bagă coada”.

ADVERTISEMENT

Ce nu suportă Necuratul și cum se comportă vrăjitorii

„Nu suportă adevărul, îi place întunericul și mocirla. Pe diavol îl recunoști după relele pe care le face, de fapt și dumneavoastră știți că circulă o vorbă: când dă omul de necaz și nu mai scapă, se spune că și-a băgat dracul coada.

Vrăjitorii sunt oameni cu tupeu, se apropie de tine prietenește dar te lucrează în ascuns. Vrăjitorii intră și în biserică, iau agheasma și anafora, stau la rugăciuni. Dar dacă te rogi lui Dumnezeu, îți descoperă adevărul despre ei”, mai spunea Ilarion Argatu.

ADVERTISEMENT

Vrăjitorii sunt oameni care au mult tupeu și care se apropie prieteneşte de ceilalți, intenția lor fiind una ascunsă. Aceștia intră de multe ori în Biserică pentru a lua apă sfințită sau anafură și dacă te rogi afli care este adevăratul lor sine.

ADVERTISEMENT