News

Părinții Sharei, eleva olimpică găsită moartă în casa unui tânăr, sunt revoltați. Cer refacerea expertizelor

Părinții Sharei cer să fie efectuate investigații suplimentare. Sunt revoltați după ce au primit rezultatul expertizelor medico-legale.
28.01.2024 | 11:26
Parintii Sharei eleva olimpica gasita moarta in casa unui tanar sunt revoltati Cer refacerea expertizelor
Părinții Sharei sunt revoltați. Colaj Fanatik/ Foto iasitvlife.ro
ADVERTISEMENT

Părinții Sharei, eleva olimpică găsită moartă în casa unui tânăr, sunt revoltați după ce au primit rezultatul expertizelor medico-legale. Oamenii continuă să susțină că fata lor ar fi fost violată de băiatul de 19 ani.

Părinții Sharei cer să fie efectuate investigații suplimentare

Medicii legiști au publicat raportul final, acum câteva zile, în cazul decesului Sharei. Fata și-a pierdut viața în urma hemoragiei provocată din cauza consumului de droguri. Shara ar fi luat un cocktail periculos de substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

În corpul ei au fost găsite mai multe tipuri de droguri: CMC, 3-CMC, un drog sintetic de tip cristal și mefedromă. Totodată, autopsia a arătat că nu a fost violată de tânărul de 19 ani în casa căruia a ajuns.

„S-a datorat insuficienței cardio-repiratorii acute, consecinţa unei intoxicaţii acute cu 4-METHYLMETCHATINONA (mefedronă), cu vasoplegie toxică consecutivă și hemoragie generalizată prin diapedeză, exteriorizată secundar”, se precizează în raportul final.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, părinții Sharei nu sunt convinși de rezultatul raportului și cer refacerea expertizelor, având în vedere că pe trupul fetei au fost găsite multe leziuni. Aminim că încă de la început, părinții adolescentei au susținut că fata ar fi fost agresată sexual de tânărul de 19 ani.

Cum a avut loc tragedia

Shara, eleva olimpică din București, în vârstă de 16 ani, și-a pierdut viața la finalul lunii iulie 2023. Fata a venit în județul Neamț pentru a participa la un concurs școlar. A decis să se întâlnească cu Mateo Gabor, un tânăr pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Adolescenta a acceptat să meargă în casa tânărului din Dumbrava Roşie, momentele în care a intrat în locuință, și ulterior în camera băiatului, fiind surprinse de camerele video amplasate în casă.

La scurt timp, Mateo a ieșit din cameră pe jumătate dezbrăcat, fiind agitat. Și-a chemat părinții, care se aflau în casă la momentul respectiv, după ce Sharei i s-a făcut rău.  Fata a început să sângereze puternic.

ADVERTISEMENT

Mama tânărului a sunat la 112, solicitând sprijinul unui echipaj medical. Ajunși la fața locului, medicii au început manevrele de resuscitare. Însă, din păcate, Shara nu a putut fi salvată, stingându-se din viață la 16 ani.

 

ADVERTISEMENT
Tags: