News

Noi detalii șocante în cazul Sharei, fata de 16 ani moartă în casa unui tânăr din Neamț. Ultimele imagini cu adolescenta în viață

Apar noi informații în cazul Sharei, fata de 16 ani moartă în casa unui tânăr din Neamț. Imagini cu adolescenta înainte să își piardă viața.
13.12.2023 | 21:38
Noi detalii socante in cazul Sharei fata de 16 ani moarta in casa unui tanar din Neamt Ultimele imagini cu adolescenta in viata
Cazul Sharei, fata de 16 ani moartă în casa unui tânăr din Neamț. Colaj Fanatik/ captură Observator News
ADVERTISEMENT

Noi detalii șocante în cazul Sharei, fata de 16 ani moartă în casa unui tânăr din Neamț. Deși au trecut mai mult de cinci luni de la tragedie, apar informații care continuă să ridice semne de întrebare cu privire la ultimele clipe din viața tinerei.

Noi detalii șocante în cazul Sharei, fata de 16 ani moartă în casa unui tânăr

Shara, o elevă model din municipiul București, a ajuns în casa tânărului de 19 ani din Piatra Neamț. Fata venise aici pentru a participa la un concurs organizat la Liceul Petru Rareș. Pe tânărul de 19 ani, Mateo Gabor, l-a cunoscut pe o rețea de socializare și vorbea de multă vreme cu el.

ADVERTISEMENT

Acum, au apărut imagini din noaptea fatidică, surprinse de camerele de supraveghere amplasate chiar în casa în care băiatul de 19 ani locuia împreună cu părinții. În clipul postat de Observator News, se poate observa momentul în care adolescenta a ajuns în locuința respectivă.

Este însoțită de tânăr în timp ce urcă la etaj, apoi intră în camera acestuia. După câteva minute, băiatul iese din dormitor, vizibil agitat. Își cheamă mama, care apare cu telefonul la ureche, apelând probabil numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT
Imaginile surprinse de camera de supraveghere
Imaginile surprinse de camera de supraveghere. Foto: captură Observator

Înainte de a-și chema părinții care erau la parterul casei, Mateo pare că a luat ceva din portofel pe care l-a ascuns în buzunarul pantalonilor. În tot acest timp, Shara zăcea pe podea. Paramedicii ajung la fața locului și încep manevrele de resuscitare.

Unul dintre polițiști, surprins în timp ce stătea relaxat pe canapea

Ulterior, apar și polițiștii care discută cu tânărul. Ba chiar, unul dintre ofițeri stă relaxat pe o canapea, aflată pe holul de la etaj, în timp ce butonează telefonul. În cele din urmă, echipajul medical este nevoit să declare decesul tinerei.

ADVERTISEMENT
Imaginile surprinse de camera de supraveghere (1)
Imaginile surprinse de camera de supraveghere. Foto captură Observator

Potrivit cercetărilor, Shara a murit după ce a consumat un drog puternic, tip cristal, foarte popular în rândul adolescenților. Amintim că părinții fetei au acuzat că Shara ar fi fost drogată și violată.

De asemenea, ei spun că oamenii legii nu și-ar fi făcut treaba cum trebuie. Spusele părinților sunt confirmate și de superiorii polițiștilor, care sunt cercetați disciplinar. Este vorba despre șase agenți, primii sosiți la fața locului, bănuiți de ”neglijenţă în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu”.

ADVERTISEMENT

”În urma verificărilor, a fost dispusă măsura cercetării disciplinare față de șase lucrători de poliție din cadrul IPJ Neamț, pentru abaterea de neglijență manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a dispozițiilor primite de la șefii ierarhici sau de la autoritățile anume abilitate de lege”, anunța Poliția Neamț, în luna octombrie.

 

 

ADVERTISEMENT