News

Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu, revoltați de propunerea venită de la familia șoferului drogat: ”Așa ceva nu se va întâmpla niciodată”

La unison, părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu la 2 Mai se arată revoltați de propunerea venită de la familia șoferului drogat.
30.01.2024 | 17:59
Parintii tinerilor ucisi de Vlad Pascu revoltati de propunerea venita de la familia soferului drogat Asa ceva nu se va intampla niciodata
Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu, răspuns dur la propunerea venită de la familia șoferului drogat. Sursa foto: cugetliber.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu în stațiunea 2 Mai de pe litoral au oferit un răspuns la propunerea venită de la familia șoferului drogat. În niciun caz, familiile Robertei Dragomir și a lui Sebastian Olariu nu acceptă medierea propusă de familia Pascu.

Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu, răspuns dur la propunerea venită de la familia șoferului drogat

Într-o tentativă disperată de a-și scăpa fiul de o pedeapsă severă cu închisoarea, familia lui Vlad Pascu a făcut la începutul acestei săptămâni o propunere părinților celor doi tineri uciși de șoferul drogat. Mai exact, rudele tânărului vinovat de tragedia din vară au propus o întâlnire cu scop de mediere care să aibă loc marți după-amiază.

ADVERTISEMENT

Părinții îndurerați nu au stat niciun moment pe gânduri și au refuzat medierea. Tatăl lui Sebastian Olariu, studentul de 19 ani care a murit în accident, a declarat că vrea pedeapsa maximă pentru autorul accidentului.

De cealaltă parte, tatăl tinerei moarte în acel eveniment spune că ”nu se va întâmpla niciodată” să accepte o mediere care ar duce la eventuala reducere a pedepsei pentru Vlad Pascu.

ADVERTISEMENT

Au vrut o mediere. Este normal în proces. Ei oferă o sumă de bani, dar noi deja am refuzat. Nu se va duce nimeni. 100% am refuzat. Nu există aşa ceva. Nu trebuie să ne plătească copiii. Noi vrem pedeapsa maximă pentru ei”, a declarat, la Antena 3 CNN, tatăl lui Sebastian Olariu.

Și mai dur a fost Cătălin Dragomir, tatăl Robertei. El exclude din start ideea de a primi bani de la Vlad Pascu. Părintele îndurerat este convins că familia șoferului drogat doreşte acum mediere în speranţa că autorul accidentului va primi o pedeapsă mai blândă.

ADVERTISEMENT

Aşa ceva nu se va întâmpla niciodată. Eu nu cumpăr sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi. Acest ajutor între ghilimele, financiar, vine mult prea târziu. Nu ne-a întrebat nimeni şi oricum nu aveam nevoie.

Măcar ca gest omenesc să ne fi întrebat cineva când am avut copiii la capelă. Vor mediere, adică să mai scadă din sentinţă, să ce? Eu nu vând sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi”, a declarat bărbatul, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT

Avocatul familiilor victimelor:

Avocatul familiilor celor doi tineri ucişi, Adrian Cuculis, a catalogat această întâlnire drept ”o încercare josnică” a familiei Pascu de a obține o reducere a unei posibile pedepse pe care Vlad Pascu ar urma să o primească. Acesta a fost cel care a confirmat că întâlnirea de marți nu va avea loc.

ADVERTISEMENT