News

Ce propunere au primit părinții victimelor lui Vlad Pascu. Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, este indignat: „E josnic”

Familia lui Vlad Pascu a făcut o propunere părinților celor doi tineri uciși de șoferul drogat. Reacția lui Cătălin Dragomir
29.01.2024 | 22:40
Ce propunere au primit parintii victimelor lui Vlad Pascu Tatal Robertei fata ucisa de soferul drogat este indignat E josnic
Ce propunere au primit părinții victimelor lui Vlad Pascu. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Părinții victimelor lui Vlad Pascu au primit o propunere din partea familiei șoferului drogat. Este vorba despre o mediere, care l-ar putea ajuta pe Pascu junior să iasă mai devreme din închisoare.

Propunerea pe care Vlad Pascu a făcut-o părinților celor doi tineri uciși

Avocații familiilor îndurerate au primit propuneri de mediere, Vlad Pascu susținând că dorește să plătească daune morale părinților celor doi tineri uciși în accidentul produs în vara lui 2023, la 2 Mai.

ADVERTISEMENT

Pedeapsa cu închisoarea ar putea fi redusă, dacă judecătorii decid acest lucru, având în vedere că a propus plata daunelor morale. În acest fel, s-ar reduce consecințele infracțiunii, potrivit legii din România.

Însă, părinții Robertei, fata ucisă de inconștiența șoferului drogat, sunt indignați. Tatăl tinerei susține că nu ar accepta niciodată o mediere și că „sufletul copilului” nu poate fi cumpărat cu nicio sumă de bani.

ADVERTISEMENT

„E josnic. Să facem o mediere ca să îmi cumpere sufletul copilului meu? Niciodată! Eu am din ce să trăiesc, nu îmi trebuie bani. Mie îmi trebuie copilul înapoi. Se mai poate? Nu se mai poate. Eu nu am ce discuta cu oamenii ăștia niciodată în viața mea”, a transmis Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, pentru Observator.

Tatăl lui Sebastian va discuta cu Pascu

Pe de altă parte, sursa citată mai precizează că tatăl lui Sebastian, cealaltă victimă care a murit în accidentul de la 2 Mai, și-a dat acordul să discute cu Vlad Pascu. Nu este clar dacă familia a acceptat și propunerea de mediere.

ADVERTISEMENT

Accidentul din localitatea 2 Mai, produs în dimineața de 19 august 2023, s-a soldat cu moartea Robertei și a lui Sebastian. Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, a spulberat cu mașina un grup de tineri, în care se aflau cele două victime.

Alți trei tineri au fost răniți. Amintim că șoferul era sub influența drogurilor. În prezent, Vlad Pascu este în arest, urmând să fie judecat după legea Anastasia. Totodată, mama acestuia, Miruna Pascu, este anchetată pentru șantaj.

ADVERTISEMENT

Ea ar fi vrut să convingă o prietenă a fiului ei, martoră în dosar, să păstreze tăcerea în legătură cu anumite informații. Tatăl lui Vlad Pascu este și cel cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

 

 

ADVERTISEMENT