Life

Pasărea gălăgioasă pe care gospodarii români o cresc pentru carnea gustoasă și ouăle speciale. Mulți o urăsc și fac scandal din cauza ei

Această pasăre gălăgioasă crescută de mulți gospodari români deranjează multe persoane. Asta în ciuda faptului că face ouă speciale și care o carne gustoasă.
03.03.2024 | 08:00
Pasarea galagioasa pe care gospodarii romani o cresc pentru carnea gustoasa si ouale speciale Multi o urasc si fac scandal din cauza ei
Pasărea gălăgioasă pe care gospodarii români o cresc pentru carnea gustoasă și ouăle speciale. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O pasăre gălăgioasă crescută pentru carnea sa gustoasă și ouăle speciale a ajuns să deranjeze o mulțime de persoane. Unii o urăsc atât de mult încât au ajuns să facă scandal din cauza ei.

Pasărea gălăgioasă pe care gospodarii români o cresc pentru carnea gustoasă și ouăle speciale

Există o mulțime de păsări crescute în România. Când vine vorba însă despre păsările crescute la curte, lucrurile devin ceva mai problematice. Iar asta în special pentru anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Pasărea gălăgioasă crescută pentru carnea gustoasă și ouăle speciale este un exemplu bun. Este vorba despre bibilici. Păsările sunt într-adevăr destul de drăgălașe, însă zgomotele pe care le fac pot fi enervante.

Menționăm faptul că bibilicile sunt crescute la fel ca și găinile. Pe de altă parte, acest tip de păsări, ceva mai gălăgioase, care au și carnea gustoasă și ouăle speciale, au nevoie de libertate, astfel că necesită un spațiu ceva mai mare.

ADVERTISEMENT

Iar unii crescători le oferă spațiul de care au nevoie. De cealaltă parte, vecinii ajung să fie deranjați la maxim. Exemplu este situația actuală, când bibilicile au ajuns subiect de discuție pe internet.

Românii ajung chiar și la avocați din acuza zgomotului infernal

Pe grupul de Facebook „Mutat la țară – Viața fără ceas” a început o adevărată revoltă. Sunt persoane care vor să apeleze și la avocați, doar pentru a scăpa de gălăgia pe care aceste păsări o fac.

ADVERTISEMENT

Menționăm că în ciuda problemelor pe care le fac pentru cei din jur, bibilicile au carnea gustoasă, dar și ouă speciale, fără colesterol. Totodată, aceste păsări elimină căpușele, păduchii, dar și furnicile și șoarecii.

Aceste lucruri nu sunt suficiente însă pentru unele persoane, care sunt în stare de orice pentru a scăpa de ele. O femeie spre exemplu a cerut ajutorul pentru că este disperată.

ADVERTISEMENT

„Aveți vecini care au bibilici? Cum gestionați situația? Vecinii mei, și din stânga și din dreapta, cresc bibilici. Fac o gălăgie de nedescris. Le aud cu geamurile închise. Eu lucrez de acasă. E horror. Nu mă pot concentra deloc. Pe vecini nu îi interesează că pe mine mă deranjează. Ce ați face în locul meu?”, a întrebat Elena pe grup.

Au existat două tabere, iar postarea a adunat peste 600 de comentarii. Unii i-au recomandat femeii să se mute la oraș, în timp ce alții i-au spus să țină cont de regulile din comunitate. Alte persoane în schimb i-au recomandat femeii să consulte un avocat.

ADVERTISEMENT