News

Zeci de păsări au fost găsite spânzurate într-o pădure din Botoșani: ”Foarte bizar. Nu ne trebuie sataniști”

Zeci de păsări au fost găsite spânzurate într-o pădure din județul Botoșani. Localnicii sunt șocați și spun că nu au mai văzut niciodată așa ceva. Unii se tem că ar putea fi vorba de ritualuri.
16.02.2022 | 08:54
Zeci de pasari au fost gasite spanzurate intro padure din Botosani Foarte bizar Nu ne trebuie satanisti
Scene de groază în județul Botoșani. Zeci de păsări găsite spânzurate într-o pădure. Sursa foto: captură Monitorul de Botoșani
ADVERTISEMENT

O plimbare în natură pentru câțiva bicicliști din județul Botoșani a culminat cu o descoperire cu adevărat macabră.

Într-o pădure de la marginea localității Corni, aceștia au întâlnit zeci de păsări spânzurate de crengile copacilor.

ADVERTISEMENT

Imediat, aceștia au alertat autoritățile. În mod extrem de bizar, până să ajungă Poliția la fața locului, toate păsările dispăruseră din copaci, deşi erau atârnate la aproximativ cinci metri înălțime deasupra drumului.

Scene de groază în județul Botoșani. Zeci de păsări găsite spânzurate într-o pădure

Martor la aceste imagini cumplite, un bărbat spune că păsările, porumbei, ciori și găini, erau legate cu sfori de gât și de picioare. Acestea atârnau de câte o creangă de copac.

ADVERTISEMENT

”Eram aproape de ieşirea din pădure şi am observat mai întâi corpul unei păsări, apoi altul şi încă altul. Erau şi porumbei, am văzut şi o găină, ciori.

Toate atârnate de câte o creangă, în mai mulţi copaci pe de o parte şi alta a drumului. Unele legate de gât cu sfori, altele de picioare”, a spus unul dintre cetățenii care au fost martori la momentul de groază, notează Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT

Chemat și el la locul incidentului, paznicul exploatației forestiere declară, șocat, că nu a văzut niciodată așa ceva.

”Domnule, eu mă ocup de partea asta de pădure de când eram copil. Şi după ce am ieşit la pensie, acum 22 de ani, tot cu pădurea asta mă ocup. Nu am văzut sau auzit aşa ceva în viaţa mea”, a spus bărbatul, în presa locală.

ADVERTISEMENT

Sătenii se tem că ar putea fi vorba de ritualuri: ”E foarte bizar totul. Nu ne trebuie sataniști”

Sătenii din Corni au avut reacții diferite după această descoperire macabră. O femeie a fost şocată de imaginea păsărilor spânzurate și a spus că ar putea fi vorba despre vreun ritual neortodox. ”E foarte bizar totul. Nouă nu ne trebuie satanişti prin comună. Numai asta ne-ar lipsi”, a spus aceasta.

Un alt localnic consideră că ar putea fi vorba de capcane pentru păsările prădătoare. ”De păsări puse momeală nu am auzit până acum. Dar am văzut găini moarte puse în pădure pentru vulpi.

Umplute cu antigel şi așa omorau vulpea. Acum poate or fi pus antigel în acele păsări şi să fie pentru ulii”, a spus bărbatul, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: