Life

Patrizia Paglieri dezvăluie cum se menține în formă la 51 de ani: „Nu am operații estetice”

Patrizia Paglieri a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale. Vedeta de la Kanal D a spus că a recurs la botox și acid hialuronic, dar nu și-a făcut nicio operație estetică.
23.07.2022 | 15:45
Patrizia Paglieri dezvaluie cum se mentine in forma la 51 de ani Nu am operatii estetice
Patrizia Paglieri arată într-un mare fel! Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri se menține într-o formă de invidiat la vârsta de 51 de ani, însă care e secretul frumuseții sale? Vedeta matinalului „Dimineața cu noi” a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK la ce apelează pentru a se menține în formă.

Patrizia Paglieri și secretele frumuseții sale

Celebrul chef spune că secretul numărul unu al siluetei sale este faptul că a practicat sport încă de când era mică. Azi nu mai face mișcare la fel de des cum s-a obișnuit, fiind o abonată fidelă a sălilor de fitness, însă la cât de multă treabă are, faptul că e pusă mereu pe alergătură o antrenează serios.

ADVERTISEMENT

Colega lui Bursucu a declarat că nu are operații estetice, însă a recurs la unele intervenții obișnuite pentru multe femei.

Atunci când a ales botoxul sau acidul hialuronic a fost foarte atentă ca dozele să fie unele normale pentru a nu-și schimba prea mult fizionomia.

ADVERTISEMENT

Patrizia este foarte atentă și la ce mănâncă, evitând dulciurile și mesele după ora 18. Ține foarte mult la aceste reguli, unele care au dat și rezultate, având în vedere cât de prezentabilă e!

„Nu fac nimic special ca să mă mențin. Mănânc puțin, este adevărat, nu mănânc după ora 18.00. Înainte mergeam și la sală, dar de o vreme nu mai fac sport. Am fost sportivă de mică și cred că asta m-a ajutat. Nu am trucuri la care să apelez, încerc să mă abțin cât pot de la dulciuri.

ADVERTISEMENT

Nu am operații estetice. Fac lucruri pe care le face toată lumea, acid hialuronic sau botox, dar de bun simț. Nu vreau să îmi schimbe fizionomia.

În profesia mea, nu este atât de important aspectul fizic, contează să fiu simpatică, să transmit telespectatorilor o stare bună și poftă de gătit”, a spus Patrizia Paglieri pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D, confesiuni unice

Fosta jurată într-un cunoscut concurs de gătit a acordat recent un interviu pentru FANATIK, în care a făcut o serie de destăinuiri, atât despre viața ei personală cât și despre meseria pe care o practică de ani buni.

Patrizia a spus care sunt mâncărurile sale preferate, dar și cum se caracterizează ca mamă și ca parteneră de viață.

Bucătăreasa de renume a ținut să precizeze că este o persoană destul de permisivă, în calitate de mamă, însă ca iubită poate fi orgolioasă.

Paglieri a recunoscut și care este punctul ei slab când vine vorba despre gătit. Vedeta a zis că platingul are un rol foarte important și este fix capitolul la care ea nu excelează foarte bine.

Pentru Patrizia, contează mai mult ca mâncarea să fie una gustoasă, să fie folosite ingredientele corespunzător, să nu fie totul mult prea condimentat.

„Dacă e puțin din toate, e bine. Important e să fie mâncarea gustoasă, dar și farfuria să arate frumos. Dar contează foarte mult și cine te servește. Trebuie să aibă zâmbet, să fie ospătarul drăguț, ca să iți dea o stare bună”, ne-a declarat de curând Paglieri.

Patrizia Paglieri poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 07:00, în direct la Kanal D, în emisiunea „Dimineața cu noi”. În show-ul de dimineață, vedeta prezintă tot felul de preparate culinare pe care le gătește în direct.

ADVERTISEMENT