Life

Gigi Becali, decizie surpriză după ce a fost amendat de șapte ori: “Nu mai am treabă cu el”

03.04.2021 | 18:11
Gigi Becali decizie surpriza dupa ce a fost amendat de sapte ori Nu mai am treaba cu el
Patronul FCSB a fost amendat pentru mesajele trimise procurorului DNA care instrumentează dosarul de evaziune fiscală. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nu una, ci șapte amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare a primit Gigi Becali pentru mesajele trimise procurorului care instrumentează dosarul penal de evaziune fiscală întocmit pe numele său.

Pentru că nu vrea să mai scoată alți bani din buzunar, a luat, însă, o decizie radicală: „Mai dădeam câte un mesaj, mai dădea cât o amendă și ultima amendă am contestat-o și atât, nu mai am treabă cu el”, a promis „Războinicul luminii”, în direct la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Potrivit DNA, prin intermediul echipei de fotbal pe care o patronează, acesta ar fi desfășurat, alături de nepotul său, Vasile Geambazi, mai multe tranzacții dubioase. Concret, între cei doi ar fi existat transferuri de peste 50 de milioane de euro.

Gigi Becali, amendat de șapte ori pentru mesajele trimise procurorului DNA

Am dat niște mesaje procurorului. Am dat mesajele de prietenie, ca la un prieten i-am vorbit. A zis că sunt niște mesaje care nu sunt adecvate și nepotrivite și mi-a dat amendă 5.000, 5.000, 5.000…

ADVERTISEMENT

Mai dădeam câte un mesaj, mai dădea câte o amendă și ultima amendă am contestat-o și atât nu mai am treabă cu el”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

De altfel, nu este prima oară când acesta recunoaște că i-a trimis diverse mesaje procurorului DNA care instrumentează dosarul de evaziune fiscală, în încercarea de a-l convinge să nu mai insiste cu „niște minciuni”.

ADVERTISEMENT

Nu gândesc rău despre procuror. Îi dau mesaje și îmi dă amenzi. Îmi dă amendă câte o mie de euro. El vorbește cu mine câte două ore la telefon, dar când îi dau mesaje, îmi dă amendă.

Eu îi spun că el nu este de pe lumea asta, și el îmi dă amendă. Nu pot să fac rugăciune ca lumea, că ești în capul meu ca un drac. Să respecte hotărârea judecătorească, asta vreau de la el.

ADVERTISEMENT

Dar el… nu e băiat rău. Nu pot să suport așa, să mă țină pe mine un procuror cu niște minciuni. Am 63 de ani și el este un copil. Nu mai suport nici eu. Îi spun: iartă-mă, dar… ești de pe altă planetă”, a dezvăluit Gigi Becali în toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT