Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Patronul FCSB și-a făcut strategia de transferuri din iarnă: “La anul pe vremea asta o să fim în Champions League”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că toată campania de transferuri a fost făcută cu gândul de a ajunge în grupele Champions League.
18.10.2023 | 17:34
Patronul FCSB sia facut strategia de transferuri din iarna La anul pe vremea asta o sa fim in Champions League
Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că toată campania de transferuri a fost făcută cu gândul de a ajunge în grupele Champions League. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu este ultima achiziție făcută de latifundiarul din Pipera. Moderatorul Horia Ivanovici a spus la FANATIK SUPERLIGAjucătorul a impresionat la antrenamente și va fi folosit pe postul de extremă dreapta.

Strategia de transferuri a patronului de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că își dorește ca în iarnă să mai aducă un mijlocaș coordonator pentru a întări echipa. Patronul FCSB este de părere că actuala formație este peste cea care în sezonul 2005-2006 a ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

ADVERTISEMENT

”Acum că i-am luat pe Rotariu și pe Ganea, suntem foarte puternici. Dacă mai iau la iarnă încă un mijlocaș, coordonator ceva, deși nici nu mai am nevoie, atunci deja se conturează o echipă ca pe vremuri, cum o construiam eu ușor.

Nu pot să compar actuala echipă decât cu aia care a jucat semifinală de Cupa UEFA. E mult mai puternică echipa de acum, dar s-a întărit fotbalul în toată lumea. Și atunci întărindu-se fotbalul în toată lumea nu se vede diferența dintre asta de acum și aia de atunci.

ADVERTISEMENT

Dar ce trebuie eu să fac? Să întăresc și mai mult echipa. Eu vă spun, campionatul nu mai are cum să ni-l sufle cineva și noi la anul pe timpul ăsta suntem în Champions League. Domnul o să facă asta pentru a le arăta tuturor dușmanilor”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

A căzut varianta Ștefănescu

Impresarul Florin Vulturar a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că transferul lui Dorin Rotariu la echipa patronată de Gigi Becali a blocat o altă mutare importantă care era pregătită în mare parte.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi, fotbalist pe care FCSB și l-a dorit cu insistență la un moment dat. Între timp, se pare că patronul ”roș-albaștrilor” a renunțat la ideea de a-l mai aduce.

Din informațiile FANATIK, Gigi Becali nu se va opri totuși aici, iar la iarnă va încerca să aducă și un fundaș dreapta. Ultimul nume care a intrat pe radarul vicecampioanei este ghanezul Nana Antwi, în vârstă de 23 de ani, care este legitimat la FC Urartu, fosta adversară a campioanei Farul din turul al doilea preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Planul de transferuri al lui Becali

ADVERTISEMENT
Tags: