Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Rotariu e bombă la antrenamente” Pe ce post va juca noul transfer al FCSB

Dorin Rotariu a ajuns la FCSB în această toamnă. Mijlocașul deja impresionează la baza de la Berceni.
17.10.2023 | 18:22
Rotariu e bomba la antrenamente Pe ce post va juca noul transfer al FCSB
Horia Ivanovici, detalii despre poziție pe care îl va folosi Elias Charalambous pe Dorin Rotariu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbalistul se afla într-un blocaj în ultimii ani, dar se pare că transferul la FCSB i-a prins bine. Acesta ar putea debuta etapa viitoare la FCSB, mai ales că este într-o formă extraordinară.

Cum se prezintă Dorin Rotariu la antrenamente

Dorin Rotariu se prezintă foarte bine la antrenamente, anunță HORIA IVANOVICI. Se pare că poziția lui în teren va fi cea de extremă dreaptă și nu de vârf, așa cum s-a zvonit.

ADVERTISEMENT

Am o informație de la colegul nostru, Cristi Coste. Mi-a zis că e bombă la antrenamente, joacă de rupe. Va juca în dreapta, zice Cristi”, a spus HORIA IVANOVICI, la FANATIK SUPERLIGA.

Și impresarul favorit al lui Gigi Becali, Florin Vulturar, a vorbit despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB, spunând că este un jucător bun care poate ajuta echipa.

ADVERTISEMENT

Îmi place mult Dorin Rotariu, cu siguranță poate să ajute mult echipa. Să fie sănătos, asta e cel mai important, dacă o să fie sănătos și o să joace, e un jucător foarte bun din campionatul României.

Cu siguranță, jucător foarte bun. Sclipitor, calități bune”, a transmis Vulturar, la emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

A picat transferul lui Ștefănescu?

În urma transferului lui Dorin Rotariu la FCSB, Florin Vulturar a anunțat că cel mai probabil transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB a picat. Totuși, dacă Gigi Becali își va dori asta, transferul se poate realiza.

Am mai discutat noi, când se mai găsește un jucător cu calități să poți să îi vezi un viitor. Sunt câțiva, Ștefănescu îmi place mult, știți că am vrut să-l luăm și nu s-a putut.

ADVERTISEMENT

Sunt câțiva, dar nu vezi o stea în campionatul României să zici că poți să plătești o sumă de bani și să crească la un nivel bun în 2-3 ani. (

n.r. a picat transferul la FCSB?) Cam da. Cam da. Până la urmă nașul decide, dacă și-l dorește, nu cred în momentul de față că se mai pune problema”, adăugat impresarul Florin Vulturar.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Cum va arăta FCSB cu Dorin Rotariu

ADVERTISEMENT
1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB - FC Voluntari