Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Constantin Gâlcă, negocieri cu o formație din play-off înainte de a semna cu Universitatea Craiova: “Și noi l-am vrut!”

Constantin Gâlcă a purtat negocieri cu un alt club din play-off înainte să semneze cu Universitatea Craiova, formație pentru care va debuta cu Sepsi OSK.
21.04.2024 | 13:43
Constantin Galca negocieri cu o formatie din playoff inainte de a semna cu Universitatea Craiova Si noi lam vrut
Constantin Gâlcă, negocieri cu o formație din play-off înainte de a semna cu Universitatea Craiova: “Și noi l-am vrut!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a câștigat titlul la FCSB în sezonul 2014-2015, iar cluburile din SuperLiga l-au dorit intens până să semneze cu Universitatea Craiova. Attila Hadnagy a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Sepsi OSK l-a ofertat în sezoanele trecute.

Constantin Gâlcă, negocieri cu o formație din play-off înainte de a semna cu Universitatea Craiova: “Și noi l-am vrut!”

Șefii de la Sepsi OSK au dezvăluit că l-au dorit pe Costel Gâlcă, chiar înaintea confruntării cu Universitatea Craiova. Attila Hadnagy spune că antrenorul român era în lista clubului din SuperLiga înaintea instalării lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Totuși, singurul club din SuperLiga care l-a convins pe Costel Gâlcă să revină în România este Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a acceptat o clauză de reziliere record ultimului antrenor care a câștigat titlul cu FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Este un meci important la fel ca și celelalte, ați văzut ce meciuri sunt în play-off. Am jucat mereu bine cu Craiova, din păcate avem accidentați trei jucători foarte importanți, așa că nu va fi ușor. Suntem optimiști și avem șansa noastră să urcăm pe locul trei.

ADVERTISEMENT

A fost un egal spectaculos, însă orice echipă are șansă să urce. Și noi l-am vrut pe Costel înainte să vină Bergodi, am înțeles atunci. Este un antrenor foarte bun, care a demonstrat. Este dornic de performanță, normal că va fi o altă Craiova care o să joace cu noi. 

Era bine să se ducă după meciul nostru, dar 100% jucătorii Craiovei o să dea totul. Când vine un antrenor nou orice jucător vrea să arate că merită să joace în primul 11”, a spus Attila Hadnagy la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă are bătăi de cap înaintea debutului la Universitatea Craiova: „Trebuie să găsim soluții”

Costel Gâlcă este îngrijorat înaintea confruntării dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe. Antrenorul român nu se va putea baza pe serviciile lui Alex Mitriță, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Cu siguranță nu o să fie un meci ușor pentru că Sepsi este o echipă agresivă, care verticalizează foarte mult. Este o echipă care face pressing avansat, să vedem cum putem să contracarăm aceste situații. Îmi doresc să câștigăm și să avem șanse în continuare la locul doi.

ADVERTISEMENT

Suntem în postura de a termina pe locul doi, dar suntem obligați să câștigăm fiecare meci. Mi-aș dori ca echipa mea să se impună la fiecare meci, dar importante sunt rezultatele acum. Lucrul cel mai important pentru noi este să câștigăm cât mai multe puncte.

Sunt accidentați, așa cum este cazul lui Mitriță. Să vedem dacă îl avem la meciurile următoare, trebuie să găsim soluții pentru că Mitriță este important pentru noi”, a declarat Costel Gâlcă înaintea confruntării cu Sepsi.

ADVERTISEMENT